![]() |
Ove yamanice što se nabrajaju su dječje klavijature za učenje sa lošiiiim tipkama
Roland e86 e96 se ozbiljna arranger mašina samo malo starija, što ne predstavlja apsolutno ništa dok je u pitanju 100-150e Dok sam imao e86 otišli su mi izlazi, i potenciometar 2x, pripazi da ti ne prodaju muda pod bubrege :) |
Stvarno zvuci opasno za te pare ova e86...hvala @b.o.y.c.h
@mladenKom da nisi ovo ti iz mladjih dana? Vidim da se i ovaj decko zove mladen. :-O |
EXR E2 Roland, za kucnu varijantu nema bolje, kada se sredi, zvuci strasno ...
|
@calevh:decko trazi nesto za 150 eura,a exr nema ze te pare da se nadje.Ja sam radio slatko na e86 dve godine i sa njom sam zaradio najvise para pa sam jako sentimentalan prema toj spravi .ako nadje ispravnu za te pare bolje nema da se kupi.
|
do 150 evra bi mogao naci i e-96. Isto kao 86-tica,samo je preglednija,veci ekran. Moze stati 8 ritmova i boje su joj fenomenalne. Samo treba naci ispravnu i dobro ocuvanu.
|
@siemens: moram da primetim druze, da si jako malo para dobio za tvoj korg, pogotovo sto si ga prodao sa torbom i stalkom. Trebao si mozda malo da cekas, pa bar 30-40e vise da ubodes, e sad, opet koliko je tebi bila frka za pare to isto igra ulogu. Tako sam i ja kad sam kupio korg is 50, platio ga 470e a kad sam ga prodavao posle nepunu godinu dana sam jedva izvuko 380e. Jel mi mozes reci ako nije tajna koliko si ga platio sve sa stalkom i torbom, i jesi ga kupovao novog?
P.S: Izvinjavam se za offtopic. |
stha ce ti ba vise, kad imas pa 50
|
pa covijek pise da je prodao pa50
|
prodao pa50 :confused:??
izvini nisam ni procito stha je napisao |
:lol:ma ne trebas se meni izvinjavat,samo kazem.Pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org