![]() |
@Mirsooo
Za prodaju klavijatura i drugih stvari postoji sekcija "Oglasi-Prodajem". Post koji ste napisali ne pripada ovoj temi. Ukoliko nesto zelite prodavati,ponavljam,objavite to u sekciji "Oglasi...." |
Jel znate možda razliku psr s700 i korg pa 500.. u čemu je razlika.. što je isplatiljivije uzet
|
razlika je u svemu...nezahvalno je porediti ih,kao sto neko veruje da je bog stvorio coveka a neko da je covek postao od majmuna,tako i ovde,neko ce da se kune u korga neko u yamahu,i tako u nedogled
|
Ali mislim na kvalitetu zvuka najviše i po broju mogućnosti
|
opet kazem ti neko vise voli zvuk korga neko yamahe,generalno vecina misli da yamaha ima bolju ritam sekciju a korg bolje boje,mada se ni tu svi ne slazu,sve zavisi koju muziku bi svirao,za zabavnjake je bolja yamaha a za narodnjake korg..ima po forumu se pisalo o obe klavijature,pa da se ne ponavljam
|
psr s700 ima za usb stick i ima profesionalnije portove i slično, dok korg ima onaj touch ima dobre boje.. većinom sviram zabavnu glazbu (ne volim narodnjake)... hmm sad moram gledat šta je bolje
|
Brale, u ovakvim temama najcesce ispadne frka kad se razmenjuju misljenja koja su jako pristrasna (znam po sebi)... Ovo sam vec sto puta napisao... Video si par klavijatura, zainteresovan si za njih... Sednes ko covek i isprobas svaku i odaberes onu koja ti najvise odgovara. Tako sam ja birao tyrosa i na kraju me je prodavac isterao iz radnje jer nisam hteo da ustanem... :) A misljenja o tim spravama imas vec na forumu. Iskreno, sta god odabrao ne mozes nikako pogresiti jer je svaka od njih opasna masina, e sad koliko je opasna to zavisi od muzicara koji je svira. ;)
|
Moram naručivat klavijaturu jer prodavaonice i nemaju baš modele koje meni treba
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org