YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ljubav & Seks (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=78)
-   -   Med (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13574)

Dell 06.04.2010 03:07

plus sto treba bit zestoki mazohista za takvo nesto :D :D :D

Damir_Coma 06.04.2010 08:49

Evo pogledajte sta se desi kad se igra s tim stvarima =))

milepsr 06.04.2010 11:51

Citat:

Originalno postovano od d3llbQy_DM (Post 129227)
plus sto treba bit zestoki mazohista za takvo nesto :D :D :D

Veruj mi da on jeste :D

doktor87 06.04.2010 14:44

@milepsr

Ja jesam ponekad malo perverzan, i to to znas Bobo!

Da nesto razjasnim posto su se pojavile spekulacije na temu koliko sam puta i sta ubo u teglu...;)

Prvo sam ubo prst, pa namazao nju...verujte mi da mi se nije izlazilo odatle...samo jezik posle 20ak min poceo da mi je koci...:D Nisam navikao da jezicarim. Posle sam opet ubo prst, pa namazao vrsnjaka! E onda je ona jezicarila... Mogu vam reci da je bilo dooobro! E sad, sto se velicine tice...kad znam da treba da opstim tog dana samaram majmuna 2-3 puta da se malo ispraznim... a onda kad dodje dama...jos 2-3 puta....to je jedini nacin da se ne ispraznim kao konj po njoj za prvih 10ak min... :D

E pa milence, kupi i ti teglu meda pa mazi Karolinu! :D Videcu da ti nabavim ili pozajmim ovaj moj sa tasosa...samo da mi Katarina ne provali! Moracu da kazem da smo ga nas dvojica potrosili, sto nece biti tesko za poverovati! :D

milanceshow 06.04.2010 15:23

Neka hvala doktore!
Trosi ti taj med sa tvojom PIPI.Ja cu vec da se snadjem.Ili ponudi nekog drugog...........Nisam ti ja za te kombinacije!!!!! =))

Dell 06.04.2010 15:53

ma doktore pusti ti ove moje starije kolege, to njima krivo sto oni ne mogu tako ko ti :P samo ti rokaj medeno kolo sa svojom malom :) i ne slusaj ih ovo za mljec iz biljaka :lol:

Vule 06.04.2010 16:44

@ Dell

Kada ćemo da čujemo neku "pikanteriju" iz tvoje "domaće radinosti"...napokon? :)

Sejox 06.04.2010 18:55

@Dell

Ne kvari covjeku temu sputavajuci ga da dobije savjet od clanova koji
se razumiju u biljne preparate,i koji cijene i postuju tradiciju.
Ako covjek voli da uziva u raznoraznim ovozemaljskim stvarima,treba mu
i malo pomoci,da to bude jos bolje.

Mislim da Milance nije nimalo pogrijesio u receptu,pa sad ko voli....;)

milepsr 06.04.2010 19:06

@doktor87
Neka neka, meni je zivot i bez meda sa Karolinom za sada dovoljno sladak :) Ali ako zatreba, znam gde trebam da se obratim :) Ali nemoj ti da se navadis pa da eksperimentises i dovatis i potrosis i babino voce u rakiji =)) Sta cu da jedem kad dodjem kod tebe a ti nemas alkohola.

P.S.
Spremi sutra ono italijansko vino, volem i ja vino da pijem!

Dell 06.04.2010 23:31

ja sam jos mjesec i po pa farmaceutski tehnicar aBd i vjerujte mi gnjavili su me biljkama i biljcicama dovoljno za sav zivot :lol: tako da znam sta pricam, medjutim u praksi nisam upotrebljavao, Roki brate, radje bi da mu ti das kakav savjet, nego da ja pricam pikanterije kojih nikada nije bilo :lol: ali nadmasicu ja vas, zapamtite sta je cika Delboy rekao :P

Trenutno vrijeme na Forumu 07:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org