![]() |
procitao sam ga skroz ja se izvinjavam sto mi nije jasno i sto sam pitao, ovo sto vi pisete u uputstvu nema i ako hocete mogu da skeniram i da posaljem ovde da se vidi sta pise.
|
ako ti ne ide pozovi nekog ko zna to da uradi.
sve si dobio informacije ovde koje je moguce dobiti/ Skoncetrisi se i detaljno procitaj uputstvo i posle kad namestis smejaces se sam sebi koliko je to lako uraditi. pozdrav |
www.optima.hr/repository_files/file/131 to je uputstvo isto kao sto imam ja samo na hrvatskom
|
Epa citaj stranicu broj 9. Tamo pise kako da udjes u podesavanja za rutera!!!
Samo umesto WAN trazi WLAN settings |
procitao sam uputstvo.I sad kazi gde je zapelo?
tamo ti sve pise kako treba da uradis. Ako je negde zapelo kazi konkretno gde si stao pa da probamo da ti pomognemo |
Ovako, sta ja na pc racunaru da uradim da bih sve ove podatke uneo ili sta vec da radim sa njima. Meni je start bitan hehe, da li sve radi u web browsveru ili trebam jos nesto da uradim?
|
za pocetak ukljuci prvo racunar pa cemo dalje step by step.:-O
pa brate ne mogu da verujem da si toliko talentovan i da neces malo da promuckas glavom. |
Sve radis u Web browseru!!!
Procitaj post broj 15 !!! To je celi postupak !!! |
racunar je ukljucen, mozda sam ja netalentovan ili samo ne razumem nesto tu ima zar ne
|
kada dobijes adsl paket u telekomu sa wirelesom treba prvo da aktiviras wireles preko sajta telekoma da bi uopste radio,takva je procedura.desava se da nadjes signal a ne mozes da se povezes.tek kada upalis wireles funkciju preko sajta a mozda moze i preko telekomovog col centra onda mozes da se povezes.
proveri prvo to dal je aktiviran wireles kad je uzet.pozz |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org