![]() |
Hvala Sejox,mada ja mislim da nase kolege ni ne slusaju tekst pesme nego samo muziku pa zato nabrajaju pesme koje su brze ali ne i vesele;)
Znaci kolege,obratite paznju i na tekst i na muziku a da su vesele. |
Ja se obradujem kada odsviramo ili kada čujem da neko svira "Bekriju" od Ane Bekute, "Momak veseljak" od Marinka Rokvića ili recimo "Alaj mi je večeras po volji" od Olivere Katarine i "Na kraj sela čađava mehana"...
|
to Burli,to su lepe pesme
|
Fijaker stari
|
Što se svadbe tiče mi sviramo:
- Hoćemo li brate zapjevati - Ženim se - Hej ne okreći glavu - Živjela ljubav - I zanesen tom ljepotom - Najljepšu haljinu večeras obuci ... |
neznanka veseljak oluja itd
Postovano sa mobilnog uređaja |
Kad ja podjoh na bembasu
milica jedna u majke djevojko moja odsedlaj mi konja u ranu zoru malo ja malo ti itd ...., ima ih iha haj |
evo i od mene,
1. Nasao sam pravu 2. Mladost je otisla 3. Ja jos uvijek kao momak zivim 4. Zlatne strune 5. samo reci da TO SU MENI EXTRA PJESME VESELE! :D mozes ih svirati na disco estam koji sam postavio al za pa2x-a je :D eto ako mi padne jos nesto na pamet pisem opet :D |
of jano jano,evo Snjezo opet snjegova,Miroslav Ilic - Devojka iz grada.
|
Na svirci-Kafanska pevacica,Ivana,Dajte vina hocu lom,Vlajna,Sumadija,Opa opa,Niska Banja,Oluja....A u kafanici-Sesir moj,Jedan stari kontrabas,nema lepse devojke,tri metera somota,evo banke cigane moj,s one strane morave,zapevajte pesme stare,Mirjana....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org