YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Strah-nekultura-lopovluk (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=1476)

Alix 29.12.2006 23:01

Nemam prava da se petljam ali samo jedna stvar je jasna...KO KUPI ILI DOBIJE NEKI RITAM ILI SET,ON IMA PRAVO DA S NJIM RADI ŠTA MU JE GOD VOLJA...Dakle il ga on izbriso,il ga prodo il podjelio ili uploado,to je njegova stvar....Zato pazite kome šta dajete i kako dajete...A gospodinu Kingu bi poručio da ne vređa kolegu Adrijana jer momak nije imo namjeru da "trguje" tuđe stvari kao što to rade nama poznati "majstori" već je prijateljski i dobrog srca stavio gore da mladi muzičari koji nemaju pare za skupe setove dobiju neke malo bolje ritmove i sebi urede klaviaturu...Adrijane mi smo s tobom i nemaš šta da se pravdaš...Svaka tebi čast kad si spreman da djeliš svoje stvari s drugima a ko god skida sa Yu-Midija i prodaje neka ga bude sramota jer to su proklete pare zaslužene na dobroti članova Yu-Midija...Pozdrav!

Korgminator 29.12.2006 23:16

Hvala Alix i svima ostalima. Samo me mnogo naljutilo to sto sam siguran da ovaj covjek downloadira SETove sa ovoga website-a, jer kako je prije svega pronasao te svoje ritmove. Morao je downloadirati da bi pronasao. A buni se sto sam zakacio par njegovih DEMO ritmova.

Jos izgleda da ima i SUPER CLANSTVO na website-u, jer ovaj SET se nalazio u SUPER CLAN sekciji koja je posebna od Download sekcije. Ili imamo nekog drugog spijuna. Ko god nas spijunira i zeli nam zlo treba sram da ga bude. A Yu-Midi ce da nastavi da radi i dalje pod istim imenom ili drugim za nas i za generacije iza nas. Jer prije svega Yu-Midi smo MI koji se zajedno druzimo online a ne webiste.

Jazz 30.12.2006 00:34

jazz replay

Adrijane i ostali na forumu,
neka smrdi taj Fly ili Flow ili...mother fucker King, ali da je pravi muzičar on bi svako svoje djelo najavio kroz ovaj forum kao i drugi naši članovi npr.uploado-ovo sam to i to tu i tu... ja se barem drzim toga i svako svoje djelo najavim... mozda je taj "lik" i veća faca od mene ali da je poštenija ...ej brrateee jest da sam amater ali ja volim da pomognem a ne da odmognem,
Pozz sa sve dobre ljude ovog foruma i Adrijan ne moj da se pravdaš kad je taj " mrtvac" smrdo i nemoj sebi to dopustiti ja to smijem da kazem tebi jer si mi milion puta pomogao a nula puta odmogao još jedan pozdrav za sve.

Korgminator 30.12.2006 02:08

Hvala svima

Zna li iko od vas gdje je Miodrag? Nema ga nikako na forumu ni MSNu :(. Moguce da je otisao na odmor sa djecom.

yu-midi 02.01.2007 11:11

@Adrijan
Evo me prijatelju imao sam obaveza preko glave,a jos sam i svirao 4 noci zaredom pa sad tek polako dolazim do sebe :lol: !
Kao prvo zelim ti sve najbolje u 2007 god. mnogo zdravlja, srece i da nam se sto prije ozenis.
Takodje i ostalim clanovima zelim sve naj naj u 2007 god. mnogo zdravlja srece i uspjeha.

Sto se tice ovog nepoznatog clana,mislim da nije vrijedan prijatelju niti jednog slova na ovom Forumu da mu se neko obraca ili nesto komenterise.
Procitao sam i onaj prvi post prije nego sto si obrisao i jednostavno sam se zapitao da li je to normalo.

Dali je normalno da neko radi 5-6 ritmova koje je licno uradio a za uzvrat dobio 10 puta vishe,da toliko omalovazava i vrijedja.
Mislim da je to jedna velika sramota i besmislenost ko god da je.
Dali je posmislio sta znaci nekoga nazvati lopovom,klosarom i da prijeti nekome.Pogotvo kada se radi o licnom interesu treba da zna da je ovo javni Forum i da takve stvari nepripadaju ovde.Posto se radi o nepoznatoj osobi predpostavljam i dajem pravo sebi da kazem da je njegov potpis kao sto i ova tema naziv nosi:
"strah,nekultura,lopovluk" a da smo u pravu to pokazuje koliko je odgovora dobio a jos se nije oglasio.

U zadnje vrijeme sam dobio od nekoliko clanova informacije kako neki novi sajtovi od clanova koji dolaze na ovaj sajt kopiraju Forum,Tutorijal a da negovorimo i Download-Centru i sa tim dolaze cak i ovde da se reklamiraju.Sto se mene tice neka kopiraju 1:1 samo neka nas ovde ostave na miru i da prestanu vec jednom da vrijedjaju i protjerivaju clanove.

Srdacan Pozdrav
Miodrag

Vaxter 02.01.2007 19:39

Ma, pustite budalu na miru... ;)

Srecna vam nova svima!@ :)

Tema ----> LOCK!

Trenutno vrijeme na Forumu 16:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org