![]() |
Meni je amadeus bend trenutno najbolji bend!!!
|
jao brate,strašni orkestri
,eh koliko sam ja milja od ovog |
Ritam Noci definitivno,cisto tacno do perfekcije..
Ovaj trojac zvuci kao neka petorka,. Bubnjar vrh vrhova. Svaki pjevac voli sa njima da radi,a kako i nebi. Dodato: Zaboravio sam link: |
Evo da i ja šarnem nesto, Grupa Kvart, Simpsons,ponocni ekspres band...... ti sviraju u mostaru u Romani inn..... i supeeer suuuuu!!! :)
|
|
ne znam kako se zove ekipa
|
Ritam noci je stvarno extra, pogotovu bubnjar Elvir. Ova izvedba mi se posebno dopada:
A i ova ekipa je odlicna, ne znam kako se zovu, ali koliko sam skontao ovaj gitarista svira sa Harisom, a covek ubija, ja bolju gitaru nikada nisam cuo, toliko ukrasa i improvicacija, a sve na pravom mestu, nigde nema vishka: |
Dobar je ovaj gitarista,ali je mnogo opanjen sa snagom i mnogo se istice u odnosu na klavijaturistu!!Previse svira tezgarosaki...kao da prvi put svira sa ovim momkom!
|
Nisam ovoga gitaristu vidjao da prati Harisa.
Bar ne na vecim koncertima....A koliko cujem,izgleda da je dobar. Znam da Harisa na vecim nastupima prati gitarista Almir Hukelic Aka. |
Slazem se da bi trebao malo da se "smanji", ali covek svira bez greske i kontru i solo, pa to i ne smeta toliko (makar meni). Inace, moguce da nije Harisov gitarista, to sam procitao u nekom od komentara na YT ("ako su lagali mene,i ja lazem vas" ;)).
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org