![]() |
Ok ako korg reagira samo na kanal 1 .... onda idi u Globala i u MIDI in settings namesi chanel 1 da bude recimo upper3 ... ako hoces da boja na upper3 ti svira dok sviras na gornju klavijaturu i naravno izgasi upper3 da se ne cuje dok sviras na korga po postupku sto sam napisao u post broj 17.
|
Znači li to da ja iz korga mogu izvlačiti samo boje iz performanse koju imam na njemu ili eventualno cijelu boju (ako odaberem ch1. GLOBAL), tj. ne mogu izvlačiti nešto drugo što već nije odabrano u korgu?? :confused:
|
Msm da bi trebalo da moze i cijela boja, a naravno i ritam da se vuce, MIDI je cudo, samo treba poznavati srukture sprave, po tom pitanju, i sve opcije i nema zime.
POzz |
@zvoburic
Nemozes izvlaciti nesto sto nije odabrano na korga. |
A šta mislite o tome da ne postavljamo pitanja na koja je odgovor toliko očigledan, samo da bi nabili broj postova za download?
|
@Vaxter
Na šta konkretno misliš? @acekorg Onda je jedino dobro u tome ako mi odu tipke na korgu :lol: |
Na pola Vaših pitanja na ovoj temi.
Pogotovo samo pitanje, na koje odgovaram. Više neću niti upozoravati niti odgovarati. Pogotovo što je o ovakvim stvarima već toliko puta pisano! |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org