![]() |
A jel ti se to desava samo na tvom setu ili stalno,bilo koji set da ucitas pa hoces da ubacis neki ritam?Najbolje da probas da ubacis novi OS.
|
ma ˝zabagovan˝ -(učitao si nešto što je poremetilo ...,global,....-predhodno opisano od kolega).Vrati na fabrično, pa sve šta ti treba lepo od početka učitaj ponovo.Jbg malo više posla ali mora se;)
|
Ah volio bi ne moram reinstalirat klav. ali cini mi se da cu morat. Naso sam kako da brisem stylove medjutim nista nisam dobio, opet cim ugasim pa upalim vrati se na isto, tako da cu morat da instaliram ponovo OS.
HVALA svima na savjetima Pozdrav!!! |
Probaj ovako:Ubaci diketu,udji u DISK mode i izaberi ERASE,zatim pomocu F1 izaberi da ti u donjem levom uglu displeja pise SSD.Pomocu tockica dodji na STYLE banku,pa klikni OPEN.Ukoliko imas vise od tri user banke obrisi viskove,znaci samo neka ostanu user01,user02 i user03 banke,ako postoje user04,user05 itd. njih obrisi.Zatim iskljuci klavijaturu pa je ukljuci ponovo i probaj da ucitas zeljene ritmove.Ako se i tada javlja problem instaliraj OS.Pozz.
|
Ne moze kolega, samo 3 usera ima za brisanje. Kad udjem u Usere tu stoje ritmovi koji bi trebali i njih mogu da brisem, a kad ih biram sa sviranje onda su sasvim drugi ritmovi.
|
Uh..ne znam,onda najbolje da instaliras OS ponovo..postoje setovi sa vise banki ritmova i boja od predvidjenog broja,pa sam pomislio da si mozda ucitao neki takav set,ali to nije slucaj..u svakom slucaju ucitaj novi OS,nadam se da ces resiti problem.Pozz!
|
Prije formata, probaj jos tu u ssd obrisati global, pa ucitati neki drugi, da nije iz tog seta koji ti je napravio problem, ili probaj izbrisati sve iz ssd memorije, pa ubaciti neki set koji ti je prije normalno radio. Naravno, imas hd, uradi sebi neki backup direktno na hd, ako nesto izgubis ....
|
pozzdrav, ,, druze to je kod korga normalno ,,da bi mogao da vuces ritmove sa harda moras ih pre svake svirke ucitati
|
Nije tacno!!! Ja imam pa 50 HD i kad upalim kl sve mogu sa harda da vucem odmah bez ikakvog ucitavanja...Mislim da moras da mu uradis OS 3.06 ili global ponovo da ucitas
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org