![]() |
A kolega nesabend ako smijem da pitam, sto izbjegavas tu pjesmu, kad je svi traze? pozz
|
Eh, ja sam udarao glavu mnoooogo sta svirati a sta ne...
Znam samo jedno, to sada sledim i ne mogu pogresiti. Rokas sve sto se trazi pa makar u pesmi umrli i mlada i mladozenja. :) Pozzz |
Sota se kod nas pogotovo na svadbama ne svira!Odosmo u off topic.
|
Sorry na offtopicu ali ja nemam pojma ko je bila Sota, i sto se izbjegava ta pjesma? MOlim vas da mi objasnite? pozz
|
Pa ja sam nacuo nesto,ne bih o tome da komentarisem pogotovo ovde na ovoj temi i na ovom forumu!Izvinjenje moderatorima, mogu da izbrisu moje postove posto nisam nista rekao vezano za MUSTULUK!;)
|
Idem malo u of topic...
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...highlight=sota evo vam o Soti,sve ima samo treba malo traziti, inace Simkeres meni pevac da ne zeli da peva neku pesmu,to bi bio poslednji dan kad bi radio sa mnom,tu sam surov i profesionalan,pod uslovom da nije neko zamolio od organizatora koji placaju muziku. Zamisli da ti dodje pevac i kaze da sviras Za LJiljanu,i ti kazes npr,necu,jer me ta pesma asocira na devojku koju sam voleo i koja me je ostavila i otisla sa nekim tamo harmonikasem,to nije profi i to je to. |
Hvala kolega, sada znam tacno sta je i kako!
|
Citat:
|
Posto su roditelji ponekad protiv mlade a cute..treba i njih malo obradovati pjesmom hahahha....to mi naumpade prvo,pa i napisah...pooz
|
Mozda je citavoj temi trebalo dati "globalniji"-uopsteniji naslov jer je ovde rec o nekulturnom ponasanju na svadbama.Svi gosti su pozvani da uvelicaju veselje a ne da ga kvare,sto pesmom koju ce poruciti,sto svojim ponasanjem na "nivou".Sto se tice narucivanja pesama koje su nedolicne za odredjenu priliku,najmanje sto mozete da uradite je da pevac upozori onoga ko je narucio pesmu da u njoj postoji tekst "neodgovarajuce" sadrzine.E sad ako se dobro plati ili narucilac ima odredjene "argumente"b-( onda sto se mora nije tesko.
Mada ni muzicarima ni gostima ne moze se nikad ugoditi.Slucajno sam naleteo na neke sajtove "renomiranih" bendova na kojima se bas ova situacija obrazlaze i daju uputstva koje pesme treba porucivati i tako raznorazni drugi saveti,cak se ide u krajnost(sto je cest slucaj kod nas na veseljima a masovno ga koriste muzicari koji slabo sviraju i nemaju veliki repertoar)-"nemoj slucajno neko da naruci pesmu,pokvarice veselje"!=))=)) Tako da mnogi sviraju "iz mesta" i po "programu". Medjutim,dugorocno gledano i sebi i buducim generacijama muzicara nanosimo veliku stetu.Zato sto je teze nauciti goste da moraju da plate za izvodjenje neke pesme nego li da ne treba da placaju. |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org