![]() |
Ljubav je kad mama vidi tatu na wc-u i ne misli da je to odvratno.
Baka nam je otisla na onaj svet. Sad i mi imamo nekog u inostranstvu! Sta je to nemastina? Kad slanina nema mast nego meso,to je nemastina Postoji više vrsta životinja... ribe, ptice, sisari, vodozemci i legozemci. Na Marsu ima života. Ali to je samo hipotenuza. |
ŠTA JE PUBERTET?
- Neizlečiva je to bolest. I doba kad ti brkovi narastu preko noći. - Pubertet je život sastavljen od gluposti. - To je kad prestaneš biti devojčica i slobodno se možeš šminkati. Kad sam s dedom stalno pričamo o devojkama iz tog puberteta. ŠTA JE SUNCE? - Ko gleda u sunce a ne žmuri, ima da mu se razboli učiteljica. - Najlepše sunce je na moru. Ono tamo stanuje i čim dodjemo pita koliko imamo para. - Ja sam bakino sunce. Valjda jesam jer me i mama tako zove. KO JE DOKTOR NAUKA? - To je doktor koji leči nauku. - Doktor nauka je naučno biće. - To je onaj što ne nosi belu odeću, nego odelo pa je smešan. - On ti ne kaže da otvoriš usta i kažeš Aaaa, samo on priča. - To je neki što se maskira, pa ne znaš da je doktor. ŠTA JE AEROBIK? - To je stočni aerodrom. - Kad trčiš uz muziku a nisi balerina. - Da bi dobio aerobik moraš biti jako debeo. - U to veruju samo ružne tete. GDE JE AMERIKA? - To su oni što ne znaju gde je Srbija. - Tamo su živeli kauboji i indijanci, ali su se poubijali pa sad žive samo glumci. i no1 ZA ŠTA SLUŽI KOMPJUTER? - On služi da mama i tata ne spavaju više zajedno. |
GDE JE AMERIKA?
- To su oni što ne znaju gde je Srbija. Win Win Win! hahaa :D kako su najjaci :D |
Olovka pise srcem
iznenađenje
-kad se iznenada iznenadiš i samo vikneš joj -kad oćeš da sedneš na stolicu a neko ti izvuče -kad oćeš da jedeš kolače a ono ih pojeli razni u kući -kad ti neko podmetne nogu a ti slomiš ruku -kad nekog potegneš kamenom a on kukavica pa pušti krv -kad nađeš iznenađenje kao rupa pa upadneš -kad nekoga udariš po uvetu da te ne čuje što si ga udario -kad dođu gosti pa neće da idu najviše se iznenadiš |
hahahahhahahah dobar mali dobar ne znam kako se zove ali lopov hahah
|
Klinci apsolutni pobednici!!!Kako oni shvataju stvari i sve izokrenu to samo oni znaju=))
Ljudi dajte jos,umirem od smeha=)) |
Olovka pise srcem
GLAVA
sve što ima kapu to je glava glava od stoke je jedna izdužina na životinju ona je korisna jer se jede glava od čoveka je jedna okruglina na čoveka ona nije korisna ima glava od lava ona je mnogo opasna bez glave si gotov glava je jedna glavna stvar - iz nje pamet dobijamo sa glavom sve zapamtiš da ne moraš da pamtiš posle kad si na moru pliva ti glava na vodi ako hoćeš da je nalepšaš veže se mašna glava je sprava za mislenje ona nam služi za govor tu se reči pretvaraju u rečenice STA IMA GLAVA glava ima oči oči paze da ne padneš na glavu na glavi ima rupe za uveta na stranama glava ima brkove za muškarca da se ženi glava ima rogove ako je stoka CEMU SLUZI GLAVA da je peremo da se klima da pričamo sa njom da je okrećeš na sve strane da se u nju stavljaju lekovi da se metne na jastuk kad spavaš |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org