![]() |
Ovo zvuci strava,a i ovaj rastura dok svira.
|
kapu skidam, ritam masina je drama odlicna! Kako cinele pucaju i dobos, odlicno! Ali opet, po mom misljenju korg je korg, a ovaj klarinet je bas sinteticki napravljen dok su harmonike fine kao i gitara u ritam sekciji :)
|
Citat:
Da ne idemo u off,Audya je na linku. |
sto bi kod nas rekli " ubi cojk prohu " :D klavijatura ubija a klavijaturisti svaka cast...
|
Ma sve sto ova audya ima ima i ovaj moj ketron sd3,osim zivih bubnjeva:DAli mislim da bih isto tako dobro mogao da sredim ovaj ketron,samo kad bih imao te ritmove kao sto su ovdje odradjeni i da budu u midi standard formatu,pa iz cubase slati informacije u moj ketron pomocu midi kabla i tako usnimiti variaciju po variaciju...Ne znam samo kako ce to biti kad ubacim u cubase ove zive bubnjeve da li bih tamo bili prepoznati ili samo prazna traka:lol:Kao sto je slucaj i kod korga pa800 kad sam probao...Valjda radi semplovanih bubnjeva..jbg tesko je nama koji smo ostali jos na ovim starim modelima,pa sve mora da radimo sa GM.standardom:(
|
stvarno super zvuči :D jedino što mi se ne sviđa kod njega je raspored tipki, npr. tipke za varijacije su u sredini, a po meni bi bilo logičnije da budu lijevo... ali sve u svemu osvježenje :D
|
Pa kod ketrona je sve ako nisi znao obrnuto kao kod krmka muda=))Hehehh.Ali kad se ukapira ide nekako...Pozz
|
ima je moj brat, odlicna klavijatura, al smatram da za nasu muziku nema bolje od korga
|
Aman, zaman pusti Korga pisemo o Audyi. Preslusah sve te demo snimke sa, kao nekim, domacim ritmovima i... sve je to uglavnom pljoske-pljuske (narocito onaj sa-sa) izuzev fabrickih ritmova koji su opet na nivou ostalih aranzera. Na zapadu nista novo a i sa istoka ne sija sunce onako kako je nekad. Sve se to isto cuje bilo da je Korg, bilo da je Yamaha ili Roland, pa sad i Ketron krenuo istim putem. Porez na budale... a dobro znamo ko naplacuje porez, a ko je budala.
|
**
@emrah
Korg nije uopste tema ove diskusije. @tranzit Ko je budala i ko naplacuje porez budalama??? |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org