![]() |
Ne ne haveru ja sam Alen. Zajebo sam se pardon. 2003 je izaso. Pardon kod mene je pola tri ujutru nije ni cudo. Pardon.
Pozdrav,Alen! |
Nemora se sad pretjerivat!
|
:D ...ustvari Alene...
|
Pozdrav svima ! Ljudi ...bezveze se svadjate . Treba malo realno sagledati situaciju oko sebe. Nije niko lud u ostatku svijeta i svi muzicari sirom svijeta koji ne sviraju ni pribliznu vrstu muzike koju mi sviramo. U svim music shopovima sirom svijeta Korg PA1X PRO nije sisao sa cijenom ni 5 % od momenta kada se pojavio u prodaji pa sve do danas. PA800 je za manje od mjesec dana kako se pojavio izgubio na cijeni i do 20 %...Ko je tu lud ? I dalje svi veliki muzicari kupuju 1Xpro a 800 mozda kupe svom djetetu da se nauci da svira jer ako sta pokvari i nije neka steta...puno je jeftiniji sint a i pored toga sav je plastican pa mu dodje ko igracka!
|
Da, da Dino u pravu si, svi VELIKI MUZICARI, ko ja, ti i ostali...
Sacemo mi i na WIMBLEDONU... |
Dino legendo moja to si dobro reko...Pa1x I pRO UVJEK DRŽE CIFRU DOK JE pa800 GUBI...A još pored toga materiali iz kojih su ovi sinthovi napravljeni je isto kad čiča sebi kupi Nekog korejca iz slabog pleha ili Audija koji je napravljen iz prvoklasnog pleha i materiala...pa sad i cjena govori svoje...Pozdrav!Aja ni smo mi neki veliki muzičari ali ako Bog da bićemo,samo trebamo sačekati još malo...
|
Jok, u pravu ste, nevalja ovo nicemu, da sam znao ne bi uzeo, cuvao bi svoga
PA1XPRO od pre 2 godine sto sam ga prodao...razmislicu opet, u pravu ste svi, gledam ne para mi oko nesto... |
Jebem vas nenormalne SVE KOMPLET. Zavisi kako cojk svira. Ja imam osjecaj da se ovdje podpaljuje malo vise.
|
Pa ja mislim da je to dobra ideja...Evo mnogi su se pokajali ali ima još vremena da se pokaje...PA1X oprašta grehove :lol: ...Mnogi su probali zbog polifonije ali ipak pa800 je plastika živa a i tipke su mu prema PA1X...no comment :wink: ...Ima i drugih članova koji su istog mišljenja...A ko kaže da 3.0 OS nije poboljšo zvuka,on stvarno nije slušo dobro il mu produvo vjetar po ušima...Pozdrav!
|
Pardon zaboravio sam dodat. Nedime zar nemislis da pretjerujes hvaljenjem i pricanjem FAKTI sto se tice pa800. Sta bi ja trebo kad sam sa klavira preso na pa50. jebiga vec ovo malo na zivce ide. Niko se drugi nehvali i neprica o faktima ko ti. bez ljutnje.
Pozdrav, Alen!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org