![]() |
@calevh
druze, mislim da taj milancetov predlog/recept daje uspesnu sansu da se postavi po koja kila, dve ... eto ja mnogo volim da jem´leba ... ma cak i sa supu bi jeo hleba, nek se smeje ko god hoce :p verujem da bi bio u stanju da sa pola pecene kokoske pojem celu veknu taze domaceg hleba :lol: spageti, makarone, krompir ... u glavnom sve sta ima ove ugjlene hydrate ... uz sve neku salatu koja jos dodaje apetit ... pazi se samo da ne preterujes meru i da se ne mozes kontrolisati posle toga. momentalno jedes zbog toga sto si gladan - posle toga jedes sto ti shmeka a nisi mnogo gladan :( ... to je vec opasna situacija ;) |
Grandi
Bojim se da je za to vec kasno, mislim da mi je zeludac veliki kao djubetarska kesa :D Stvarno mogu, i jedem abnormalne kolicine hrane, za nekog mog uzrasta a i sire :lol: Ako vec pricamo o tome, ako jedem jaja za dorucak, to su 4 jaja, uz pola tegle ajvara, i verowatno pola hleba, narawno tu je sir ...Itd. E sad posto bas ne volim domaci hleb, sto bi rekli mi mesen hleb, moji kupuju meni dva hleba dnevno, koje ja ugalvnom uvek pojedem, ovo je najiskrenije, bez lazi, farbanja, hvalisanja... Da li je do metabolizma, neznam sta je, ne lepi mi se nista, xaxa ... Uzgred, jel znate da u mom gradu postoji lik, koji jede kilo ipo teletine, pije 76 piva, "zidarska" (0.5l), a posle na kraju mezi jos 50 cevapa, zato sto je "jos malo gladan", spava u fotelji zato sto u krevet nemoze da stane a i nesme da legne, i ima 220Kg. |
ja imam viska ako kome treba:lol:
|
@calevh
Jel pijes ti nesto? |
jbg, preobilni obroci, pa onda seres "ki grlica" 100 %, smanji kolicinu obroka, jedi 5 puta dnevno ali kvalitetno :)
|
Milanche ako mislis na alkohol, slabo, a kad pijem, pijem vinjak, ili domacu mucenicu, drugo ne volim :)
|
Treba svaki dan po 10-15 casica!!
|
Milance ti znas da se od vinjak ne stari, umre se mlad :D Trebao sam u prvom postu dodati i bilo koji drugi alkohol, xaxaxa... Jbt. nema muzicar koji ne pije, a mozda i nema covek koji ne pije :D
|
Auuu, vi od policije dodjoste vec do kafane!!!
|
Slabo ti pijes!To je tvoj problem! :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org