![]() |
Blusa, koji ritam to nije fabricki?
|
Pozdrav svima,
Svaka cast Nedime sto si nasao malo vremena i snimio par demova da cujemo kako zvuci Pa 800. Ja mislim da je ovo i najbolji primjer mislim, da se snimi nesto sa fabrickim zvukovim, sto je naravni Nedim i uradio. Tako da bi mogao da da dobijes 'sliku' (kvalitet) klavijature. Nego Nedime savjetujes ta cetiri bubanj seta sa Real Drum kartice, dali se oni mogu download-ovat sa korgpa site ili ih moras kupiti? Hvala |
Prva 4 kita na real drum Kartici, mozes ih za free sa njihovu stranicu uzeti.
Samo hebeno je sto ima puno posla, kad uzmes samo prva 4 kita onda moras maknuti sve ostale samplove sa druge kitove da ne stoje 8 MB u RAM bez veze. |
Hvala na odgovoru Nedime
Predpostavio sam da je TAW percussion suvisan, pogotovo za nas koji sviramo yugo orijental za kojeg je potrebno par tih udaraljki...iako PA800 i pravi arapski orijental komotno pokriva. Ako moze jos jedan odgovor. Real Drum kartica sa prva 4 kita, koliko memorije zauzima i zbog cega nju preporucujes? Hvala |
4 PRVA Kita zbog toga sto po mome su najbolji, meni zvuci puno ANALOGNO-
Akusticno ko da hodaju kroz neki SATURIZER, bolje su i nego unutrasnje. Za prva 4 Kita uzima jedno 1.5 MB mislim, tako nesto, al ako ocistis sve ostalo u sintu onda. |
Nedime,
Jesi li ti izvukao samplove za ta 4 bubanj kita ili PCG file ili??? Zasto ovo pitam, jednom prilikom je cini mi se fico pisao da oni koji imaju PA1x mogu da ubace ovaj skinuti file sa korgpa i onda exprotovati samplove (KMP i KSF file-ove). |
Nacin je sledeci i napisacu samo jednom i SAMO jednom:
Loadiras citavi set te REAL KARTE, onda ides na SOUND MODE, videces 16 REAL CARD KITS i ima jos neke, prve 4 ne diras nimalo, ostavis ih gde jesu, ides na ostale KITS i na svakom ides gore na INITIALIZE KIT da ga skroz unisti i da bude EMPTY i tako SAVE svaki KIT. znaci u sve banke ostale su samo ta 4 KITa. Sad na RECORD udjes u SAMPLING MODE i onda na DELETE SAMPLE a posle toga odaberes srednju opciju DELETE ALL UNASIGNED KMP/DRUM KITS. To ce onda obrisat sve samplove koje nisu asocirane sa ta 4 kita. Onda to odnovo SAVE kao novi se. Kad povuces svoj set onda ides na novi set od kartice i prvo povuces PCM onda PCG od DK...dalje skontaces sam. Pozdrav |
I ne, PA1X i P800 a i PA80 ne radi na KMP, oni rade na PCM al citaju KMP, sto
znaci sa KMP u njima ne mozes se puno igrat bas kao na TRITONE. |
Keka, da li su ti potrebni ti sample-ovi, posto vidim da se raspitujes. Predpostavljam da mozda imas PA80 pa ih trazis. Ako jesi, reci, pa veceras cu da ti eksportujem i posaljem.
|
Da Adrijane imam Pa80 i trazim nesto vise samplova za bubnjeve. Imam sad veoma malo (samo arabic drums i onaj LN drum kit). Pa sam mislio, zto sto i Nedim kaze da su dobri, da ih isprobam.
Ako bi htjo to da posaljes bilo bi veoma dobro :wink: . Hvala |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org