![]() |
prijatelju...neces vjerovati...ali sam zbog tebe poceo raditi uzivo...vidio sam tvoj prvi video na youtube kad si postavio..i toliko mi se dopalo sviranje da sam odlucio i sam ozbiljno zasvirati...svaka cast i zivio jos 100 godina...
sviranej je ajme..od onih videa do sada ovoga zadnjeg..razbijas..cestitam...;) |
Odlicnoo , ali sa onu Pariska Kobra si me malo podsetio na davnih vremena kad sam svirao romske i turske svadbe,drago mi je da i to je poznato kod vas.
|
pozdrav buraz! sve pohvale! :D cesto gledam tvoje snimke i pokazujem ih drugarima koji sad krecu sa ucenjem! samo pici dalje i ako ti neko bude rekao da ti svirka ne valja, slobodno ga nokautiraj! =))
|
Evo konacno nesto novo, prije par minuta postavio na YouTube :):
Pozdrav |
Svaka cast..Pozz
|
|
To kolo se zove Medeno kolo od Ljubise Pavkovica, greska je u knjizi ima negdje gdje je i Pavke prekrizio i napisao Medeno.
|
Citat:
Kako ti se cini svirka? |
Svirka super,kao I uvek,trebao bi da napravis jedan snimak gde desnom rukom sviras a levom zongliras :) sala mala
Postovano sa mobilnog uređaja |
Nije lose, stovise odlicno, samo jos malo cisce, mada sto rece Skoric malom Aladinu sva kola mogu da se provare nekako na klavijaturi, ali Medeno tesko, to je kolo za harmonike.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org