![]() |
Coke357 se odavno nije pojavljivao na forumima a ti ga pomenu... ;)
A o Verse zvučnicima sam čuo baš riječi hvale pa me zanimaju a u okruženju ih ne mogu čuti dok i ovaj Alpha digitalni mixer izgleda zanimljivo a najavili su učešće na sajmu... :) |
@Vule: Aco,kako u petak ides kad pise da je za posetioce samo subota?
VIP karta brateeee! :) ....kartu dobijam gratis svake godine od jednog brenda, posto sam vec vise od 20 godinja korisnik njihovih proizvoda. |
zelim svim kolegama koji idu na musikmesse u frankfurt, lep provod i da nam saznaju sto vise interesatnih i korisnih stvari/novosti za FORUM :)
naravno svima koji putuju, dobar i srecan put! i nemo neko tamo da se izgubi! ps: ako imate sansu da tamo budete ONLINE - javite se obavezno ... onako - live sa scene ;) pozdrav |
bio sam u Utorak. Ima Kineza koliko hoces, iskopirali su skoro sve od zvucnika pa do mikrofona, poznatih marki. Jedni su cak 1:1 iskopirali citavu Sennheiser seriju. Neznam kako je to moguce, kako mogu da se pojave na sajam sa tim kopijama. A o razglasima i zvucnicima da ne pricham, osim oznake firme sve je 1:1 kopirano.
Korg Pa 3 radi fantasticno, bas sam se iznenadio kako mu je dobar bubanj, posto im to prije nije bila neka jacina. |
frankfurt 2016
ciao momci :happy:
reko da ne otvorim novu temu, vec da ovde nastavim i da pitam, ko ce ove godine posetiti musikmesse frankfurt 2016 (muzicki sajam)? ja cu verovatno vec 7.04. biti tamo i rado bi voleo da naidjem na nekog forumasa :) ipak je sajam u drustvu interesantnije nego sam :D pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org