![]() |
U mom kraju... Pozarevac.... svadbe i veselja bez 1000 pesama u glavi nema sta da se trazi
|
slozio bi se sa vecinom kolega posto vec ne poznajes repertoar da obavezno povedes iskusnijeg kolegu da ti se nadje kad zagusti a i opsti utisak ce biti mnogo bolji
|
Dobro hvala vam za savjete, mislim da bi trebo stvarno nekog kolegu povest sa sobom, samo problem je da ova dvojica koje dobro znam i koji bi cak i dzaba dosli nemogu jer vec sviraju negdje...
Tako da cu morat sam kroz to vatreno krstenje ^^ Pozelite mi srecu, i ako neko ima neki ultimativni savjet neka ga kratko napise ;) poz Dodato: Eto htjeo sam kratko da javim kako je proslo u subotu na toj svadbi :D Veselje je bilo super, problema nije bilo ama bas nikakvih, Zoran Jankovic mi je dosta pomogo, a i sama stvar sto sam nekoliko ljudi tamo poznavo je olaksala sve to. Tako da ja mislim da kod gostiju ostavio dobar utisak iako nisam zvao nekog iskusnijeg kolegu za pomoc. :) Cak su dva gosta trazila moj broj da bi me zvali kad im trebadne nekad muzika ;) A i isplatilo mi se cak, bilo je dosta baksisa ^^ Hvala vama ipak za vase savjete :) pozdrav |
Sta hvala!!
Sad cemo da delimo baksis koji si zaradio polovicno uz nasu pomoc!!;) |
Ajde ,ajde kolega,reci sad lepo koliko je bilo "bakana";) da znamo,bas nas golica,"dosta" je relativan pojam!;(
|
Ajde, ajde pricaj jesi li uzeo "Tauzenku"!
|
Druze samo opusteno, najbolje je da uzmes nekog sa iskustvom da ti se nadje pri ruci...:))Good luck just relax...^_^
|
hehe 'tauzenke' bas nije bilo, ali ipak ja mislim za prvu svirku dosta :D
Od gazde sam dobio kao sto sam vec reko stoju, a baksisa je bilo jos skoro 5 puta tolko :D sta kazete...jel bilo uspjesno ? |
Svaka cast :D
|
Kako nije uspesno,.. 600 po osobi je prva liga,... plaćen si kao zvezda u razvoju!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org