![]() |
1 Privitaka
Evo i mene ponovo :)
Prvi ritam koji sam iskuckao, skidao sam Amarovog bubnjara sa live snimka u Kaknju, pa vi vidite jel valja :) |
Ako je prvi onda nek ti bude sa srećom dalje. :)
Boja nije pogođena,treba oštrije svirati tu famoznu Insomniu. Kvalitetu neću komentirat. :P |
Tu smo da komentarisemo :P hvala u svakom slucaju :)
|
Ona tvoja autorska stvar jako lici na pesmu od Sako Polumenta - I pod sjajem ruzicastih zvezda. Inace nije losa :)
|
Hvala, stari je snimak kao sto vidis, sad bolje zvuci :D
|
Poslednji prelaz ( fill) koji sa čuo je pre napadan. Poput teškog rock ritma ali pomalo monoton. Već posle par puta tog prelaza postao bi pre naporan za slušati. To je moje misljenje što se tiče samog ritma. Doboš bi mogao biti mekaniji i za nijansu tiši.....
|
Da, da, kontam, upravo to mi nedostaje, ne umem da izdvojim SAMO dobos, da ga malo sredim, a da ne menjam sempl, vec samo u npr. ovom ritmu da taj dobos izmenim, a u ostalim da ostane ovakav.. Ako bi mi mogao reci dal to moze, i gde da nadjem odgovor, nisam nikako uspeo naci, hvala kolega
|
Koliko sam razumeo zelis samo dobos da izmenis... Ovako... Pusti ritam da radi , taster meni, i sada po secanju neka opcija gore sredina ili gore desno na displayu... , izbaciće ti track ... ( drum ) kompletan. Odabri dole u drnu drums i odabirom u gornjem delu na delove bubnja možeš svaki segment posebno štelovati..... Ako nenadješ javi da palim mašinu i da vidim tačno kako se zove ta opcija
|
da, da to znam, nego sam mislio da li postoji mogucnost da se samo na dobosu ubaci neki efekat, srede niski, srednji, visoki tonovi itd, a da se ne dira sempl.. :)
|
Koliko ja znam samo na Pa3x, kolege će me ispraviti ako grešim.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org