![]() |
hahaha ja mislio lozite me,a ono stvarno mislite! :lol:
Ne znam da li ima u restoranu wireless,ali evo ponecu lap-top,kabal za vezu sa mixetom,ako imaju wireless,i sve bude kako treba okacicu link za live streaming!:) |
samo nemoj da zaboravis da nam javis link molim te. Usput, pitao sam jednog kolegu koji je radio sa njim par tezgi. Kaze da je covek vrlo korektan i odlican za saradnju. Mislim da nemas razlog da brines.
|
Nista od linka,nista od streaminga :(
Ako se Simke pohvali da je uzeo lepe pare sve mu je oprosteno :) nije covek kriv sto u kafani nije bilo wirelessa |
Nista onda, nema opravdanja za link. Znaci nas kolega Simke je hteo samo da se pohvali :D. Pa makar neka napise komenar kako je bilo.
|
Meni je stvarno mnogo zao ljudi,al jbg...kad je neko maler,onda sam to ja!
Poneo sam lap-top,u restoranu su imali wireless,al ko za baksuz nisam poneo punjac.Baterija se ispraznila,i nije radio svega 10min,tako da od streaminga nije bilo nista!!...e bas sam po....zdeo:( Evo snimao sam malo mobilnim telefonom,cim je Milance usao u restoran uzeo je mikrofon i poceo da peva,tako da bar je nesto tu..pa uzivajte..:) |
Uh, pa kako niko da ne komentira? Simke, svaka cast na ovom snimku, raditi s takvom legendom kao sto je Milanche to je velika cast. Ocito je i bilo kako su kolege rekle, cim sam cuo bravo majstori, znao sam koliko je sati. Jos jednom svaka cast tebi i ekipi ;) I da, jel harmonikas njegov sin o kojem su pricali?
|
Ja sam evo tek sada vidio snimak....svaka cast Simke..dobar orkestar,Milance legenda.pozdrav
|
koliko ja vidim to je Djole harmonikas ako se ne varam.
jel tako Simke? |
Bravo momci, svaka cast :)
|
Hvala Vam svima momci!!
@nesaband @Dell Da to je moj harmonikas iz benda,sa kojim radim vec 10god. Evo jos nesto od Milanceta sa te tezge,nadam se da ce vam se svideti! :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org