![]() |
ovaj xp-80 nema nijednu expanziju a mislim da ih je ovde i tesko nabaviti ..
znam da sa tim prosirenjima puno bolje zvuci al kakva je situacija kad nema prosirenja .. rijetko ko da prodaje samo expanzije ako ima ovu klavijaturu |
**
1 Privitaka
Znam da nisi ovo pitao :D ali ako vec kupujes,razmisli ne bi li ti bilo interesantnije kupiti model XP30....
Ima i flopi i smart media citac ,doduse prima kartice velicine do max 6 mb (5,5V) manja je klavijatura,lagana,i ugradzena su fabricki tri wave expans. prosirenja dva mozes sam izabrati i ugraditi u predvidzene slotove.... mene je odusevila sparvica . Ako se raspitas naokolo reci ce ti svako da je naspram XP50 i 80 ohhhoohhooooo :lol::lol: realna cena jednog dobro ocuvanog xp30 se krece oko 350 a sa koferom 400 Eura |
Nijedna ekspanzija (sr-jv serija) nema harmonike koje makar i sliče onom što se svira u našem podneblju.
|
nista drugovi hvala na savjetima al uzeo sam triton klasik koji meni licno ipak puno vise koristi od rolanda a i dugo sam svirao na triton studio tako da ga nikad nisam prezalio...
za sad sam miran klasik zvuci stvarno vrhunski prebacio sam vecinu semplova sa studia na njega |
Neka je sa srećom,da se na njega zalijepi more bakšiša.Normalno da je Classic puno bolja varijanta od Xp 80,a što ima dirku,nema je ni Yamaha 9000 pro..Pozdrav druže!
|
**
@alenmo
Ako se bude baksis tako lepio kao sto Makso kaze,dolazis nam pivu posto smo jako uticali na tvoj izbor klavijature :lol::lol::lol::lol: |
Sto nas covjek navuce na XP -80 diskusiju i na kraju kupi Tritona, cccccccc
:lol::lol::lol: ma jel to Alen nemoze valjat=)) |
hajde bogati nebi se drugacije ni ispricali...hvala vam na jaranskim savjetima :)))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org