![]() |
1 Privitaka
@romario - evo zime pa kad navališ na posao kreni ovako, nađi ovu temu da se prisjetiš
Klavijatura mora biti povezana s kompom s pravilno instaliranim driverima. Na XG works odi na izbornik Setup>System setup (Ctrl+U), u otvorenom prozoru namjesti kao i na slici. Samo je potrebno odabrati R za traku na koju snimaš i ide sve ko podmazano. |
tranzit ...
Pretpostavljao sam da može, ali je meni to u jednom trenutku zastekalo,nije išlo . Naravno da je problem jednostavan,tebi i casperu ... međutim ja to nisam rijesio,e sad zasto ,ne znam . e sad taj casm ,i na to sam naišao . vjerovatno sam napravio bas ono sto nisam trebao .;) casper ... u mojim se godinama ne navaljuje na ništa ;) Hvala obojici na dobrim namjerama . Nadajte se pitanjima,pa koliko stignete ... |
Samo ti pitaj. Garant si tada cackao po CASMu u z.j..ao osnovne podatke koji su inace u obliku sysexa i meta eventa. Normalno da ritam onda zablesavi jer si mu izmakao tepih ispod nogu.
|
Bogami ste se napricali dok sam ja probao neke stvari uklopiti, procitao sam sve i dobio nove informacije i ove programe pa cu da probam da procackam i ako imam nekih problema (a imacu ih 100% :) ) pitacu vas posto vidim da se razumete u moge stvari a ja sam samo pocetnik sa losim instrumentom :)))
Hvala |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org