![]() |
"elektricnoj turbini. Ona se ugradjuje na automobile i navodno povecava broj KW"
koce znat sta ti podrazumjevas pod elektricnom turbinom . inace elektricna turbina koja se ugrađuje u aute ima bar 1,5 Kw snage a spomeno si da tu "turbinu" kacis na pinove od coolera tako da ti ta prica od el turbini ne prolazi :D |
a zasto da se to radi? cemu vodi ta turbina i sta se moze dobiti sa njom kad se nakaci na komp?
|
Nemojte ljudi vise ko boga vas molim,nije mi dobro.....=))
|
Citat:
http://static.limundoslike.com/origi...ka-7874685.jpg Viđao sam ja to o čemu ti pričaš, sad sam skontao na šta misliš, mislim da se to kao kači na usisnu granu, i navodno gura vazduh u motor i povećava konjažu.... =)) prodavali su ih na limundu jedno vreme za dobre pare dok nisu ljudi skontali da je to nešto kao ona krema profesora Milojevića, ili što bi moj deda imao običaj da kaže "porez na budale" =)) A reci mi kad ugradiš turbinu na kompjuter da li je u planu i ubacivanje interkulera =)) |
A hoce li taj PC da stoji u spajzu ili mu je dovoljan sifonjer ?
|
Mislim da sam sad sve čuo što se tiče IT-a.... Šteta što je Džobs umro, sigurno bi otkupio patent i ubacio u novi IPhone:lol:
|
Samo da nam Vitu ne uzmu Ameri kao Teslu ili Pupina,ipak je ovo revolucionarno otkrice. xD
|
Ja i dalje čekam sliku te turbine =))
|
ova tema treba da ide u rubliku verovali ili ne.
Cemu sva ta budzevina kad mozes za 100 eura da resis problem a ne da pravis frankenstajna od kompjutera. Na kraju ce ta budzevina da te proguta :lol: Dodato: Imam resenje za tebe prijatelju!!!! stavi kuciste od kompa u friz i nece vise da se greje procesor. |
Citat:
ovaj "inovatorski poduhvat" je da covjek mozda nema upravo tih 100 eura.;) Ja drugog razloga ne mogu nikako da dokucim,niti da mi padne na pamet. Za ovaj "turbo gigant" ce onda trebati i neki limar,da se pravi i kuciste po mjeri. Mozda ta "turbina" i probije zvucni zid,kad se to "zaholca".Ima da smrzne procesor,tako da frizider nije neophodan.Ali su mu dimenzije....:rolleyes: |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org