![]() |
Ovo je ziva gitara, cuje se na 1.39-1.40... na klavijaturi se vrlo tesko moze pogresiti na ovaj nacin.
|
Znači ništa od sempla! Pratim ovu temu i dodjem do kraja da bih utvrdio da "možda" čak nije ni uživo odsvirano.....al dobro. Žao mi je za kolegu "todora" ne dobi distorziju. Al glavu gore, naletit će prava. :-)
|
Zao ti mene a ti bi da se oceses hahahah joj kvaran si :) Ma predpostavljao sam da je loop ili matrica ali rek'o da proverim
|
Plejbek,pratio sam svu trojicu klavijaturista,cuje se na gitari kao pitch bander a samo klavijaturista sa eleom drzi ruku na pitch-u ali dok traje solo on gleda po coskovima a u medjuvremenu nije nista menjao na klavijaturi.On kao svira stringseve.To je to...
|
Pored toga, primijetio sam da klavijaturist na le-u stalno zavrce pitch cak i kad nema "zavlacenja: na gitari.
|
Foliranti :D
|
to smo utvrdili, jel ima neko takvu distorziju ili da kljucamo? :)
|
imam par drugova klavijaturista ne rade trenutno nigdje pa mozda bi ih ovi momci primili u band,vidim da im treba klavijaturista :-)
|
Nije uživo, vidi se kad bubanj počinje a bubnjar kasni i simulira.
|
Prije nego okrenete na masovnu "šprdnju" sa ovom ekipom pregledajte i preslušajte njihove snimke sa terena pa ćete čuti i vidjeti i kako sviraju a i sa kim nastupaju, vjerujem da je za većinu forumaša to samo pusti san...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org