![]() |
@Sejox; ma potpuno se slazem sa vasim komentarom,oko toga da na transpose ne postoji nula niti 1+ ili 1- itd. default je C i to pise na displeju klavijatue , barem kod mene na Korg Pa 50 a odmah do funkcije transpose je Octave +/- pa to mozda dovodi u zabunu ,ali su to sasvim razlicite funkcije,a isto se slazem da ogromna vecina nije u stanju ili nece imati potrebe da koristi sve mogucnosti koje pruzaju ovakvi uredjaji.Pozz
|
E hvala vam ljudi stvarno nisam ocekivao ovoliko cimanje :D xexe Svaka cast najbolji ste... :D
|
Citat:
Ako mislis na taster "Transpose",onda on "svijetli".;) |
Citat:
|
Aco,kako sam ja shvatio ova tema je pocela sa G800 i na nju sam i mislio.;)
Dakle,kad na G800 aktiviras taster Transpose pali se led dioda (svijetli),a kad iskljucis ne svijetli. Posto clan @nesa2511 pise "da kad ukljucis transpose na Rolandu,taster ne svijetli",ne znam na koju je seriju Rolanda mislio,jer je tema oko G serije. Mislim,sitnica je to najobicnija,i ne zvrijedjuje neku posebnu paznju,ali eto tako je fabricki.;) |
Aaaa onda je to ok, ja sam ga skapirao nesto sasvim drugo, no opet nebitno....Sto kazes, ne "zasluzuje" takva sitnica jednu preteranu paznju....Pozdrav :)
|
Svidja mi se to, isto kao lampica: Prijestupnik :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org