YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   IT Sektor (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   PC se resetuje bez razloga ? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=22838)

zaki1 01.06.2012 06:31

Ja ti preporucujem da odbacis Avast meni je propustio viruse iako je redovno updade,posle mi je crko mother board, znaci glavna ploca na kopjuteru i zameno sam je sa polovnom ,i sad sam zadovoljan comp. je bolji nego kad ja bio nov, sa Pentium 4 procesorom i Win.XP

smuchac 01.06.2012 07:24

Ja doma imam 4 racunala i svi imaju Avast. Uistinu nije los i ne umara komp kao ostali.
@rafael: bilo bi dobro da nekad napises jesi li od nasih savjeta ista napravio a ne da nakon svakog naseg posta istreses jos dva pitanja a da mi gadjamo...

marko87 02.06.2012 00:22

'de boga ti napisi koja je konfiguracija u pitanju. Kakav je to racunar uopste? Skini program Everest, ocitaj temperature pa napisi ovde ili postavi screenshoot. Ovako svako savetuje ono sto misli da moze da bude, najbolje je da ne nagadjamo nego po cinjenicama da se da konkretan savet "sta i kako".

nikadvisekorg 02.06.2012 03:51

Citat:

Originalno postovano od rafael (Post 217003)
a de mi reci care kako mogu vidjeti sto mi filuje radnu memoriju ? jer kad otvorim task manager pise mi CPU usage 100% a nista nije otvoreno, pregledam po task manageru takodje ne pise da neka aplikacija to vuce , ali stoji konstatno da je usage 100 % ?

Garant te *ebe neki rootkit probaj sa combofix da središ pa onda izbaci to đubre od avasta i ubaci neki drugi antivirus ažuriraj definicije i preskeniraj ponovo komp.

casper 02.06.2012 09:46

Otišo' rafael na godišnji :D

AcaG600 05.06.2012 09:43

Evo sta je kod mene bio problem....Upalim komp i posle nekog vremena zabaguje i kraj....Ugasi se i to je to....Sta je bio problem?Problem je bio u CHIPSET-u koji se pregrevao....Sad je moguce kao sto su ti kolege gore navele sve potencijalne uzroke tvog problema....Znaci uzroci mogu biti: pregrevanje procesora (ili neki drugi hardver koji se greje) - pa da ne bi doslo do pregrevanja kompjuter se restartuje ili gasi, RAM memorija - prasina ili jednostavno neispravnost,..... Postoji mnogo razloga....Kod teme je slucaj najverovatnije hardverski i najverovatnije ti se nesto pregreva....Za pocetak skini kuler i zameni pastu na procesoru....Najverovatnije ti je i on uzrok problema....Ako ne, kada ti se restartuje komp, ugasi ga i otvori stranicu kucista....Prstom ispipaj sve komponente....Ako je nesto mnogo vruce, najverovatnije je uzrok tvog problema....Pre svega zameni termalnu pastu, pa cemo posle ici sistemom eliminacije....Pozdrav :)

zeljko 05.06.2012 10:03

Covjek je rekao da je vec namazao novu pastu:DSve radi samo sto je sad sve sporije nego prije...Da sam ja na njegovom mjestu ja bih sada kad je vec komp opet poceo da radi ponovo ocistio system tj.izbrisao,i ponovo instalirao..naravno prije toga potrebne stvari na eksterni harddisk ili usb memorisao..To bih uradio naravno tek poslije svega ovoga sto su kolege napisale,sto treba pregledati oko hardverskih stvari...Pozz

smuchac 05.06.2012 15:38

Opet mi nabadamo dok vlasnika teme nema. Svejedno,potpuno mi je nenormalno da kad pocistis prasinu i zamjenis pastu da se komp uspori. S komponentama na broju kompjuter ili radi ili ne radi a da će ić sporije,neće sam od sebe baš tako. Nije to auto pa da zanosi kad je jedna guma prazna... Po meni,fali memorije koju je prije imao. Ili su u BIOSU postavke poremećene kad je komp bio bez struje ili jedan modul memorije nije spojen/prisutan na ploči...

Trenutno vrijeme na Forumu 13:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org