![]() |
Tranzit je kuvar, Ace.
|
@Amater svirac
Pa definicija ne kaze bas tako, profesionalac treba da ima dobro znanje u ono sto radi ali razumeo sam ja tebe jer si i sam potencirao na sta mislis, zato je i moj odgovor bio takav ;) Da nastavimo sa temu kako si je ti zamislio..... @Vaxter A znaci mota se Tranzit po kuhinje .... zato mu je onako mastan sound. |
Najdraze mjesto u kuci / stanu mi je kuhinja, jedino se tu opustim maksimalno. A sto se tice mog profesionalizma, nazalost jesam i to predugo, citavih 40 godina, gluho i coravo bilo, ne dao Bog nikom.
P.S. A stvarno Vaxter, odakle ti znas da mi je kuhinja centralno mjesto ? |
Great minds think alike!
|
Dakle nismo daleko po tom pitanju... hahahaha, bas mi je drago.... bice valjda jednom "Veliko zdranje" :lol::lol::lol::lol:
|
Ako nemas neki EQ u kuhinji, nisi profesionalac :)
Dodato: Da... I ja sam amater iako se trenutno "ubijam od tezgi" :p Nazalost, ovde gde sam se ne moze ziveti od nase muzike, stranu (Englesku) ne volim pa sam primoran da radim druge stvari ... |
Citat:
Vaxter bi trebao da napravi mogućnost lajkanja postova ... |
Ja još uvek, posle 15 godina, ne mogu da odlučim šta mi je osnovno zanimanje... da li muzika od koje imam više prihoda, ili dnevni posao ba kom provodim više vremena :-) Inače radim u marketingu za P&G...
Sent from my GT-I9100 using Xparent ICS Tapatalk 2 |
Stvarno velika vecina muzicara studira ili informatiku, racunarstvo ili strojarstvo-masinstvo, barem kod nas u Mostaru je tako, postoje citavi bandovi koji zajedno idu na te faksove, kod mene na faksu ima par kolega isto.
|
I ja sam cist amater, sve pesme sviram iz a-mol ili g dura :lol: Jeste smesno, ali posto je istinito ustvari bi trebalo biti tuzno :( Jbg, niko mi nije kriv sto nisam prvo ugledao dugmetaru :D A i dokaz sam da nas ima i medicinara koji sviramo hehe... Salu na stranu, radim trenutno u tekstil firmi, daleko od svoje profesije, muzikom se bavim iz hobija i za svoju dusu iskljucivo, i ponekad padne neka tezga, ali jako retko... da moram ziveti od muzike crko bi od gladi :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org