YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Koliko profesionalaca a koliko amatera ovde? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=24143)

Vaxter 19.11.2012 00:15

Tranzit je kuvar, Ace.

Ace 19.11.2012 00:28

@Amater svirac
Pa definicija ne kaze bas tako, profesionalac treba da ima dobro znanje u ono sto radi ali razumeo sam ja tebe jer si i sam potencirao na sta mislis, zato je i moj odgovor bio takav ;)
Da nastavimo sa temu kako si je ti zamislio.....

@Vaxter
A znaci mota se Tranzit po kuhinje .... zato mu je onako mastan sound.

tranzit 19.11.2012 00:31

Najdraze mjesto u kuci / stanu mi je kuhinja, jedino se tu opustim maksimalno. A sto se tice mog profesionalizma, nazalost jesam i to predugo, citavih 40 godina, gluho i coravo bilo, ne dao Bog nikom.

P.S. A stvarno Vaxter, odakle ti znas da mi je kuhinja centralno mjesto ?

Vaxter 19.11.2012 00:35

Great minds think alike!

tranzit 19.11.2012 01:02

Dakle nismo daleko po tom pitanju... hahahaha, bas mi je drago.... bice valjda jednom "Veliko zdranje" :lol::lol::lol::lol:

sale_band 19.11.2012 01:14

Ako nemas neki EQ u kuhinji, nisi profesionalac :)
Dodato:
Da... I ja sam amater iako se trenutno "ubijam od tezgi" :p
Nazalost, ovde gde sam se ne moze ziveti od nase muzike, stranu (Englesku) ne volim pa sam primoran da radim druge stvari ...

romario 19.11.2012 08:04

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 229132)
Nekad davno sam mastao da postanem profesionalac i da se bavim muzikom,ali sam rano otisao u inostranstvo i nisam imao vremena da sviram,vec odmah bilo sta da uhvatim i radim iako su mi roditelji bili ovdjé prko 30 godina...Radio sam sve i svasta,samo nikada kao muzicar...Sad i kad bih mozda htio mi je malo kasno,a i mislim da nema ni od muzike vise nista...Dvije kafane koje ja znam rade ,a muzicara i pjevaca na pretek...E sad kakvih muzicara to je druga prica,tako da se ja licno jos uvijek bavim malo muzikom iz ljubavi prema muzici i finoj pjesmi,ovako ponekad kad se sastanem sa familijom ili prijateljima koji vole pjesmu,mada u zadnjih par godina nije vise nikome do pjevanja,pa najvise sviram za svoju dusu jer kao sto sam vec rekao mene muzika jos drzi i volim da uzivam u njoj...Pozzz

Ovo si lijepo napisao Željko ...
Vaxter bi trebao da napravi mogućnost lajkanja postova ...

danijel011 19.11.2012 10:39

Ja još uvek, posle 15 godina, ne mogu da odlučim šta mi je osnovno zanimanje... da li muzika od koje imam više prihoda, ili dnevni posao ba kom provodim više vremena :-) Inače radim u marketingu za P&G...

Sent from my GT-I9100 using Xparent ICS Tapatalk 2

Dell 19.11.2012 14:52

Stvarno velika vecina muzicara studira ili informatiku, racunarstvo ili strojarstvo-masinstvo, barem kod nas u Mostaru je tako, postoje citavi bandovi koji zajedno idu na te faksove, kod mene na faksu ima par kolega isto.

yamahapassion 19.11.2012 16:38

I ja sam cist amater, sve pesme sviram iz a-mol ili g dura :lol: Jeste smesno, ali posto je istinito ustvari bi trebalo biti tuzno :( Jbg, niko mi nije kriv sto nisam prvo ugledao dugmetaru :D A i dokaz sam da nas ima i medicinara koji sviramo hehe... Salu na stranu, radim trenutno u tekstil firmi, daleko od svoje profesije, muzikom se bavim iz hobija i za svoju dusu iskljucivo, i ponekad padne neka tezga, ali jako retko... da moram ziveti od muzike crko bi od gladi :D

Trenutno vrijeme na Forumu 10:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org