YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   roland g70 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=24184)

nikadvisekorg 24.11.2012 13:43

da ne ispadne da reklamiram prvi put vidim klip na yt ali nisam uspeo drugo da nađem sa tim proširenjem a da su naši ritmovi

Roland G70 SRX PAKET
You need to upgrade your Flash Player

p.s. ako je protivno pravilima obrišite klip

nesaband 24.11.2012 13:49

BR.1 Tezina
Br.2 nova generacija instrumenta.
Br.3 ima sve sto je neophodno za rad i cita sve od Rolandovih serija aranzera.
Br.4 cena
Br.5 lako se doradjuju stylovi i karaoke,neogranicen broj stylova po performansima video out, itd.

Najvaznija je tezina od samo 7.5kg.;)
doslo vreme kad vise ne zelim da nosim teske i skupe sifonjere na svirke.;)

AcaG600 24.11.2012 13:57

@nikadvisekorg Eto druze....Ti si nasao isto jedan dobar snimak....I ja sam stavio u prvoj strani takodje snimak sa SRX-01 prosirenjem, a koliko znam, YouTube je dozvoljen za "oglasavanje", tako da nije protiv pravila....Hvala u moje ime sto si stavio snimak da bi se videlo kako radi ta klavijatura.... :)
@nesa hvala na informacijama....Zanimalo me je sta ti je prevagnulo za BK-5....
Pozdrav svima :)

ps: usput, dodajem jos jedan snimak od G70 sa SRX-01 prosirenjem.

Roland G70 SRX01 Demo Ritma.wmv
You need to upgrade your Flash Player

nesaband 24.11.2012 14:09

Ko prati pazljivo snimak procitace da su solo deonice odsvirane na Fantomu a ne na G70.E samo je tu razlika izmedju G70 i BK 5 jer sve to moze optrilike tako da zvuci na BK 5 i bez Fantoma.
Saberite cenu Fantoma i polovnog G70 u odnosu na BK 5 i bice vam jasno sta sam zeleo da vam kazem kolege.
Mi smo se bas raspricali a postavljaca teme nema nigde =))
Dodato:
evo cisto radi demonstracije jedan snimak od malopre pa uporedite G70 i BK5

sve je odsvirano na jedan na Rolandu BK 5 i snimljeno na njemu.

http://soundcloud.com/nesaband/pustite-me-da-ga-vidim

admini neka izbrisu snimak kasnije ako nije po pravilima postavljen.

nikadvisekorg 24.11.2012 14:57

ma ja solo i nisam obraćao pažnju bitno mi je kako se čuje bubanj, uglavnom prvo slušam bubanj, bas i kontru, profesionalna deformacija.....

i koliko košta to proširenje za g70 i da li se lako nalazi?

AcaG600 24.11.2012 15:32

@nesa lepo se cuje harmonika na BK-5, ali opet nije isto kao sempl za Fantoma G6 niti ce kad da bude....Moze priblizno, ali ne isto.... :)
@nikadvisekorg obicno druze ovo prosirenje dobijes uz klavijaturu, jer svi "zahtevaju" sto bolji zvuk, a ako ga pak nema uz klavijaturu, cena je oko 200e lupam, jer sam bio video da je ta cena na jednom oglasu ili mozda i manje....Nemoj da me verujes....
Pozdrav :)

sasa_jelenkovic 24.11.2012 16:41

Ne bih uzimao BK-5 ipak mi je G70 puno ozbiljnija sprava,a plus ima i srx prosirenja,a za boje mi nije problem jer imam tritona. ako neko zna ko ima da proda G70 ako moze da mi javi u inbox. bas ga je tesko naci,zvao sam nekoliko preprodavaca i niko ga nema,cak su neki rekli da ni neznaju koja je to klava

Minicevac 24.11.2012 17:08

Ono sto je nikadviskorg postavio snimak sa g70 i ovo sto je Nesa snimio na bk5 dva sveta razlicita i naravno da je bolji g70 i nemoj da se zavaravate!

AcaG600 24.11.2012 17:45

@sasa_jelenkovic vidi druze zovi onog sto prodaje G70 na Kupujem Prodajem....Javice se sigurno, i posalji mu poruku na PP....Javice se sigurno.... :) Ja sam stalno na Kupujem Prodajem, pa ako naleti G70 neki, javicu ovde....Pozdrav :)

sasa_jelenkovic 24.11.2012 17:48

I ja pratim druze nom stop kupujem prodajem,ali sad ima samo taj jedan,ostavio sam mu poruku i na sajtu i nista,ako nesta cujes molim te da mi javis ili ovde ili u inbox
Dodato:
jel znas ima li mozda jos neki sajt tako za prodaju instrumenata

Trenutno vrijeme na Forumu 20:13

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org