![]() |
Ja već dogovorio kupovinu ovog Omnitronic-a koji mi je drug Hare preporučio, hvala ti u svakom slučaju! :)
Sad kad sam se pohvalio, može lock. |
Vise verujes @Harepa50 nego meni =)).Ti si cudo od momka.
Neka ti je sa srecom kupovina i da ti zaradi puno para ta masina. |
Nemojte tako molim Vas, niste bili određeni oko modela, a u vreme kada ste mi dali predlog odmah sam potražio na oglasima Omnitronic i koliko se sećam u rezultatima sam pronašao samo neke zvučne kutije Omnitronic, onda kada je drug Hare predložio opet sam potražio i našao baš taj model. Hvala!
Inače sam kupio i vokalist Digitech Performer još neke kutije i to je to. |
Odlicno,bice od tebe nesto.Jel to sve kupljeno od uzine ili ti je neko dodao neki euro?
Bas mi je drago sto polako dolazis do opreme.Jos jednom ti cestitam momce. |
@ЂолеПФК cestitam na kupovini! Sledece godine cu i ja tako od uzine pa lepo da kupim nesto osnovno :D
|
Nije baš sve od užine, ali veliki deo jeste, nego mi je za osam dana osamnaesti rođendan, pa su mi neki rođaci već dali novac unapred. Možda se desi još da zamenim Korga Rolandom GW8 i to bi bilo otprilike to za ovu sezonu :D
Hvala @formula95, ako imaš veliku želju uspećeš da skupiš bez problema. Pozdrav! Dodato: Nije baš sve od užine, ali veliki deo jeste, nego mi je za osam dana osamnaesti rođendan, pa su mi neki rođaci već dali novac unapred. Možda se desi još da zamenim Korga Rolandom GW8 i to bi bilo otprilike to za ovu sezonu :D Hvala @formula95, ako imaš veliku želju uspećeš da skupiš bez problema. Pozdrav! |
Sretan ti rodjendan unapred a za GW8 se javi nasem clanu @Boban010 ako si zainteresovan da ga kupis.on ima dva GW8 i znam da je jedan primerak na prodaju.
|
I ja sam od uzine svojevremeno kupio pa50 koji je tad kostao 600 eura, bome sam bio mrsav da vam kazem :lol:
Ali sve sam nadoknadio :lol: |
A zamisli da si u to vreme imao veci apetit,da si hteo da kupis PA2x,pa ti bi postao anureksican.=))
|
Pa to i jeste donekle tacno, ali je fora sto je svakog dana skupljao sav novac koji su mu roditelji dali i cuvao i na kraju uzeo Pa50, a kako je onda mogao da uzme Pa2x samo od dzeparca?Pa2x je 3-4 puta skuplji od Pa50, a novac je zavisio od svojih, a ne od njega...Logika malo...Pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org