![]() |
hvala na odgovoru, to ce biti od velike pomoci...pozdrav
|
1 Privitaka
@maricm
Meni se desi da mi preskace prvi udarac kada predjem sa ritma na kom nema kompresor, na ritam na kojem ima kompresor. Evo kako meni zvuci bubanj. |
Procitaj sta sam pisao sve vrijeme u vezi sa kompresorom, pomoci ce ti.
|
Sensitivity je 19, atack 35, output je 30, fx amount je 100. Maksimalna vrednost za sve parametre je 100. Sve ostalo je na nuli. U pitanju je stereo compressor. Nigde ne pise merna jedinica za te parametre, samo postoji brojcana vrednost da se promeni.
Da li gresim negde ? |
1 Privitaka
evo koliko god mijenjao te parametre isto se desava,preskace prvi udarac.
a evo otprilike kako to izgleda kako sam ubacio kompresor |
Citat:
|
Hvala jos jednom kolegi Tranzitu na pomoci. Jedno pitanje odnosno molba da li bi kolega Tranzit hteo da nam napravi jedan Tutorial vezano za compresor posto je u pitanju komleksan audio tool, ali i jako korisan ako se pravilno koristi.Bilo bi od velike koristi vecini kolega i verujem da ima dosta zainteresovanih posto se ova tema cesto provlaci. Znam da je bilo vec price u vezi tutorijala za kompresore, pa se nadam da ce vreme dozvoliti da se to realizuje.
Hvala jos jednom kolegi Tranzitu na podrsci. Zainteresovani podrzite predlog. |
da podrzim prjedlog kolege vedzed i mene jako interesuje ova tema i kolega tranzit nam može pomoci svima i ja mu se zahvaljivam unaprijed na pomoci i ovako i preko pp!!!
|
slazem se sa vedzet u vezi compressora.
Ja u bendu koristim TC-C300 i sve je to otprilike ali mislim da to opet nije to |
Gledacu da sto prije nadjem malo vremena (to je jedino sto mi konstantno nedostaje) i da napisem jedan detaljniji tutorijal u vezi sa dinamickim toolovima uopste jer svi oni rade na istom principu, samo su im ucinak i cilj drugaciji. Postavicu to u ovoj temi a kasnije ce to administracija vjerovatno prebaciti u Tutoriale. Tematika dinamike je veoma kompleksna a rad sa dinamickim toolovima (namjerno ih ne nazivam efektima jer oni to i nisu) vrlo komplikovan i osjetljiv tako da ce taj tutorijal biti prilicno obiman a za to mi treba malo vise vremena, pa bih vas zamolio da imate samo malo vise strpljenja.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org