![]() |
Samouk sam :)
Namenske ritmove na pocetku verovatno necu koristiti ...za kasnije cemo videti ...a ove midi fajlove ni ne planiram ...ne deluje mi interesantno :) |
A jel planiras da se sviranjem bavis profesionalno,ili cisto rekreativno?
|
Vec sam napisao u jednom od prethodnih upisa ...
Citat:
|
samo napred,vezba i samo vezba je tajna uspeha.ali pravilna vezba.
|
Zato je bolje da novac prvenstveno uloži u časove, ako pogrešno počne da vežba kasnije će teško da ispravi to.
Moj ti je predlog da uzmeš neki aranžer za 500-600e, a ostatak da uložiš u časove. :) |
Citat:
|
Ako se već nisi odlučio, razmislio o novim Yamaha klavijaturama, konkretno, PSR S650 (početni model, nov košta oko 850-900 eura). Uz njega se dobija Balkan Pack - set od 10-ak domaćih univezalnih ritmova i velikog broja farbi, tako da je klavijatura manje-više, plug-and-play, ako me razumeš. Ostalo je samo da se nijanse dorade, a to je stvar ukusa. B-)
|
Bilo bi odlicno da je yamaha 'plug and play' :D
|
Ma uzmi Pa50-60-80 ili cak IS40,E96... i udri,kad budes navezban i siguran da ces se ozbiljno baviti muzikom,i kad budes znao sta ces (dal ces da sviras sa aranzerom ili sa band-om) onda kupis klavijaturu shodno potrebi... a ovu koju kupis i dalje ces moci da prodas za neke pare jer su to sprave koje uvek imaju neku cenu,ovako uzme pa800 i za godinu dana izgubis skoro pola na njemu jer ce izaci neki pa100000...
|
Ne znam da li je neko vec pomenuo ali vrlo ozbiljno bi mogao da razmislis i o Korg micro Arrangeru. Za 400 eura dobijas vrlo ozbiljan aranzer, mada njegov izgled "govori" nesto drugo. Ne daj se zavarati a ukoliko te interesuju pojedinost, pisi pa cemo ga malo detaljnije predstaviti.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org