![]() |
Biće tu posla... Ja sam jednom pokušao složiti foldere po izvođačima na PCu, nisam do tada bio svestan koliko u stvari izvođača ima.
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Najbolje Naci nekog penzijonera koji ima vremena i nesanicu da on to obavlja bice mu drago da ima cime da se bavi:lol:
|
Bice tu posla,ali ce biti daleko preglednije i lakse za nalazenje akorda.A novim moderatorima zelim srecno i sto krace pakovanje po folderima,hehe.To ce biti tezak posao za vas,ali ce te olaksati drugima.Pozdrav :D
|
Ma sta je Problem?Ako Gitar nema vremena a ja msilim da ce imati.Evo ja cu to srediti ako admin hoce svakako ponekad nemogu da spavam i dosadjujem se tj.za sad sam jos uvijek penzijoner posto neradim a najvjerovatnije i necu vise raditi ako bog da:lol:
|
Odlican predlog @Zeljko, meni je isto palo na pamet ali kao sto kazu tu ima mnogo posla i potrajace..
|
Akordi i Partiture predlog
Vidim da su postali moderatori Gitar i Emir.Zelim vam uspjesan rad kao moderatorima i sve najbolje a posebno me raduje da je Emir takodje jedan od njih,samo pazite kad pregledate moj Profil da slucajno iz zabune ne pritisnete "BAN"dugme a ja bio brav kao i uvijek do sada=))=))=))
Sad tek vidjeh da je i Casper takodje.I njemu sve najbolje un radu zelim.Poz |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org