![]() |
Citat:
|
zdravo svima.
stara je ovo tema ali nema potrebe otvarati novu.citam stalno forume ali nisam neki profesionalac pa ucim polako od svih vas ponesto. nemam kome da dam svet a uvek mi treba po neki savet. hteo bi da pitam oko ove gemove klavijature koja je razlika pomedzu gem genesys pro i gem genesys pro s.prodaje se ovde kod mene jedan gem genesis pro i tip je u specifikacijama napisao da ona ima 16mb ram.za sampling.koliko sam ovde citao forume shvatio sam da ima 32mb a ne 16mb. hvala unapred svima na odgovorima. |
da dodam jos nesto.
kako se snalazite za delove za ove gemove klavijature.. mozda neko nekad i da neki odgovor... |
posto mi niko ne pise nista o gemu pa me ubila radoznalost otiso sam i kupio ovog gema.
on zapravo ima samo 8mb ram za samplove.neznam dali odgovara ram od wk seriju i dali postoi mogucnost da se ubaci ta memorija. nisam ga jos otvorio. i zamolio bih ako neko ima user manual za mi posalje ma mail. hvala puno nadam se da ce neko odgovoriti. pozdrav... |
Genesys pro s ima 32mb a pro 8mb. Razlika je i sto 's' ima pic bender kao kod korga dok pro kao kid yamahe, posebno pitch posebno modulator. Memorija uopste nije ista kao kod wk serije i ne moze da se prosiri, jedino je moguce da nadjes taj cip memorije od genesys-a s u ubacis u pro, koliko se secam to je isti cip.
|
uf...pokusacu da potrazim taj cip.trazio sam na netu da nadjem neku informaciju koje su razlike pomedju genesys pro i genesys pro s ali nisam uspeo.
evo sad bas trazim manual ali nema da se spusti. ima li neko manual bio bi zahvalan ako pi ga posalje. hvala. |
U sustini su iste klavijature, pro s je nesto novija i ima vise fabrickih boja. Na pro s je neka novija verzija sample editora i malo brzije radi.
|
ma nije mi bitno da brze radi sacekacu ja.sviram samo za svoju dusu uz drustvo.
volim lepi zvuk neka harmonika neka gajda zurna i samo sam zbog toga uzeo ovog gema.evo treci dan kako je kod mene. dopada mi se.ima stvarno dobar i cist zvuk dobro je ocuvan i kostao je 350eur. za te pare je odlican. |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org