![]() |
Ne mogu ni da ga skinem sa tog sajta. Izbacuje da je zarazen virusom...
|
iskljuci virus protetction.
|
Citat:
|
Ja licno nista preterano olaksavajuce nisam video/Nema EVENT EDIT...On mi najvise vremena oduzima zaritmove...~X(
|
Slazem se, i ja to pricam... Ovo sve ostalo je manje - više...
|
Dok ne izadje kompletni PC simulator korgovog aranzera nista drugo nece moci da olaksa posao. Jedino mozda Cubase/Nuendo ili neki slican software pod uslovom da povezes klavijaturu preko MIDI i direktno na nju da slusas ono sto si uradio. Ne isplati se dati pare za programcic koji zamenjuje "Copy/Paste" manje ili vise....
|
Pa Cubase više koristi nego ovaj PA manager ;-)
|
Citat:
|
Posto sam u direktnoj poslovnoj vezi ( radio sam prevode za Nemacki i Srpski ) sa programerom ovog software-a predlozio sam mu event edit opciju. Rekao mi je da planira i semplove i audio izlaz da implementira. Imate na Korg PA Mananger forumu topic Feature request u generalnoj diskusiji pa napisite sta bi zeleli da program poseduje od opcija. Inace mnogo je zainteresovan za dalji razvoj programa. Sto se tice ucitavanja semplova pri spajanju setova aktiviran program kreira Izvestaj o semplovima koji moraju da se ucitaju u klavijaturu naknadno tako da mislim da je olaksao posao za 50 %
|
Za nekoliko dana izlazi v2. Programa.
poboljsanja: - povlacenje semplova prilikom ucitavanja SET-a - manipulacija semplovima u Sound modu - preslusavanje ritmova, zvukova, padova, semplova |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org