![]() |
Jes bre,... kada udješ u record mod, upozori te u vezi kompatibilnosti... pre nego li počneš izmene u njemu... I kada ga jednom sačuvaš na kraju nikada više ne izbacuje tu poruku na tom ritmu. Zato što je u njegovom formatu... :D Bravo Vex
|
Citat:
Dodato: Citat:
|
i meni se to desava na pa900.znaci ako sam skontao vexa moram da svaki ritam udjem u record pa ga onda sacuvam i posle mogu da slozim sts i nece se mijenjati ??
|
Sinoć sam sa jednim drugarom pričao na ovu temu...on je skontao da mu STS ne brlja više od kako mu je dugme STS MODE uključeno odnosno kad poziva STS prilikom promene ritma....ja ću to probati ovih dana pa javim....
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Dodato: @Vex...kod mene lično moguće je i to da neke ritmove nisam provukao kroz record...ali ovaj drugar ih je sve provukao sigurno...moguće da nisu svima isti razlozi za ovaj definitivno bug.... Pozdrav Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока |
Citat:
Styles format conversion: Filles and Guitar Mode converted Konvertovanje formata ritma : Fajlovi i gitar mod su konvertovani. Ako sam dobro razumeo.... Konvertuje pored gitar moda, ceo format tog ritma u Pa600 format. ( u mom slučaju je pa600) format. Ukoliko na Pa3x izbacuje drugu poruku ili nesto drugo da je u pitanju napišite. |
@rolandx
Nisi dobro procitao. Pise: Fills a ne Files. Kao da si zamenio zakleti i zaklati :) |
Jeste fills,... Dakle prelazi i gitar mod....
|
Kada sredjujete ritam ili sts obratite paznja da je ukljucena sts mode led dioda. Pozdrav
|
2017a godina, meni se javlja isti problem. da li je neko uspeo da resi?
pozdrav |
takodje
imam i ja taj problem sa STS u par ritmova..nnisam provalio rešenje,jer verovatno i ne postoji ikakvo resenje ovog problema,očigledan BUG u sistemu..sve prethodno navedeno i napissano sam isprobao u raznim kombinacijama i načinima i ne vredi.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org