![]() |
uhhhhhhhhhhh care, ako ti je to sto ti je jaran poslo zapakovano u ZIP ili RAR FILE, nema sanse da ce ti pa50 to otvorit. Dakle izbaci taj ORDNER sto se u zip nalazi stavi ga u disketu, disketu u PA odes na dugme DISK onda stisnes LOAD pojavi ti se na ekran SET kako se zove stisnes F2 potvrdis koji put zatim cekas koju sekundu i sviras:D
Hajde, zivio! |
Citat:
evo ovako, svaki set ritam boja od pa50/60/80 moze se ucitati u tvoj pa50. Stavi set na disketu i u klavijaturu. imas opciju direct fd... ili odes na meni stisnes load, odaberes fd i taj set i gotovo....ili otvoris taj set pa loadas bilo sta iz tog seta |
Ljudi evo da vas pitm ako netko zna...
Dali je moguće vući drum set sa tritona ali da nema veze sa COMBI i PROGRAM bankama???:( Da nebude kada sviram i prebacim neku drugu boju ono mi ritam trza... sve sam pokušavao i nemogu naći izgleda da se to nemože!!!! :rolleyes: |
Moguce je ako TRITONa ne koristis za solo uopste a inace nije. A za da koristis TRITON
za SOLO i BUBANJ moras biti u COMBI ili u SEQ mode gde na 10tom kanalu ti je bubanj a na ostale su ti SOLO boje ili ako imas i ACC boje da vuces sa TRITONa koje je isto moguce da vuces na primer i samplovan BASS ili GITARU al to opterecuje sint i zato ti slusas to TRZANJE. |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org