![]() |
Izvini al bundy,mislio sam na Live Setting Play,ali tu ima 20 banki po 16 mesta
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk |
Trilema je prerasla u dilemu.
Definitivno sam odustao od Juna Fa06. Sad dvoumim izmedu K2661 i Fantoma x6.. Sta da uzmem? |
Obe su jako dobre masine. Bilo koju da izaberes neces pogresiti. E sad ne znam koliko ljudi ima Kurzweila kod nas(cisto zbog toga da ti malo pomogne oko namestanja klavijature) pa bi morao sve sam da stelujes cackas ali slicno situacija ti je i sa Rolandom koji je prilicno komplikovan. Ima ga dosta ljudi ali na forumu imas mnogo vise pitanja nego odgovora u vezi njegovog sredjivanja... Uglavnom obe masine imaju EXTRA fabricke boje tako da su uz minimalnu doradu spremni za svirku.
|
Evo ga uzeo x6 ipak....
Ali.... Problem za problemom,odnio mi je vec zivaca i zivaca i ako ovako nastavi nece digo ostati kod mene.... Oni koji ga koriste znaju o cemu pricam... |
Ja sa korga preso na fantoma.treba malo da se naviknes...ali nebi ga sad mijenjo.
Dze ba zapelo? :) |
Kakav problem imas konkretno?X 6 je sasvim OK masina.
Problem je mjenjanje boja u perfomance,u patchu imas favorite a u performancu nemoze birat nego tockicem...
|
Pa poredaj to u live setting mode
|
I kako da ih odabirem onda?
|
StIsnes shift i piano mode i imas 16 boja na tastere ispod ekrana 1-8,a dok drziz shift od 9-16
Trenutno vrijeme na Forumu 05:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org