![]() |
Roland E 50. Od skora ga imam, zadovoljan sam i mslim da će ti odlično koristiti !!!
|
roland e 50
Mislim da si dobro odabrao taj Roland e 50, to je onaj svetao na 5 oktava i USB stick. dobra je to stvar. pozdra.v
|
Hajde momci, malo koncentracije i pažljivijeg čitanja teme. Pogledajte prvo tko pita, što kupuje, tko odgovara i što predlaže.
Komentari poput: ova je dobra - ona je loša, nemaju apsolutno nikakvog smisla nit kome mogu pomoći. E50 nema USB sick i slučajno jest srebrne boje. Znaš li još nešto o toj klavijaturi osim da je dobra? ;) |
Pa je napisao da je svetao i na 5 oktava... ni manje ni vishe... 😁
|
Ha, ha, ha!!!! Poslušao tvoj savijet i prije nego što je akumulator crko na autu, kupio roland e 66. Stara kanta!! Ne znam dali kod njega postoji funkcija i dali se može izvesti da na desnoj ruci sviraju dva instrumenta, recimo klavir i stringsi u pozadini ili samo jedan instrument i gotovo.
|
Razlika između pa50 i pa50sd je samo sto druga klavijatura ima utor za sd karticu. Vec dugo sam na workstationima tako da ako sam u krivu neka me netko ispravi.
Dodato: Ups, ja malo kasnim xD |
A ja ti lepo reko jos kod prvog vagona uzmi pa50 ...
|
Ovo više nema nikakvog smisla. Tema se zaključava.
Nadam se da će se prepoznati svi oni koji su zaslužni za ovakvu radnju, a autoru teme želimo mnogo lijepih i ugodnih tonova odsviranih na E66. |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org