![]() |
Super izgleda, valjda ce se konacno nesto promeniti... samo da ne bude jedno 4500e kao sto ocekujem :-)
|
Nekao mi deluje manja i da su manji tasteri, a za tauch, jbg, moraju da prate danasnju tehnologiju, jer je danas bukvalno sve na tauch. Jedino ce biti problem ljudima koji ceo zivot sviraju na tyrosima da se naviknu.
|
Na ovom forumu smo prilicno u zaostatku spram Njemackog Yamaha foruma!
Tema novi Genos, ovdje 20- tak postova a kod njih 180😜😜😂 |
Meni na prvi dojam djeluje nekako "prazno", tj. kao da mi fali tih tastera, dugmica, pogotovo tu desno od ekrana. Znam da su oni to sigurno dobro rijesili i da ce se lako pristupati svemu preko touch screena, ali mi moćnije izgleda kad ima puno dugmića :)
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk |
svaka cast Casper-u za "iskopavanje" slike - sad cemo moci mirnije spavati ;)
Ja se najvise bojim da nase boje, ritmovi i dr. od proslih modela nece biti kompatibilni sa Genos-om jer Genos navodno ima potpuno drukciji O.S. Pa cak i da Yamaha ponudi program za pretvorbu, opet moze biti dosta posla pa cak i da pretvorba ne ispadne dobro. Stoga postoji mogucnost da ce za nekoga nabavka Tyros-a 5 / PSR-S970 / PSR-S770 biti pametniji izbor... |
Izgleda fino.... čini mi se kao da opet ono njihovo, nema posebnih tastera za prelaze... tuga :(
|
1 Privitaka
Citat:
|
[quote=sxkn7;297739]sprijeda da ali mu guza nije dobra kao kod kafanske pjevacice :lol:[/Sa produženom šasijom =))
|
Pitch?,promjena?
|
Kako se nagađa, biti će skuplji od petice. Jel' to bitno? Pa lova nikada nije bila u pitanju, nje ionako nema ... :D
Da rezimiramo 1. 10 registration 2. touch screen 3. joystick Controler 4. 6 knobs 5. 9 sliders 6. 6 assignable button 7. pomoćni ekran Nestrpljvo čekamo petak i novi video. |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org