![]() |
...
Sve to moze ali preko privatnih poruka!!!
Na ovom forumu su dobro dosli svi muzicari,harmonikasi,gitaristi,violinisti,trubaci, pevaci,znanstvanici muzike i njihovi menadzeri a i oni koji pojma nemaju sa muzikom!Dobro dosli i osecajte se kao deo nas i naseg tima ali u interesu ocuvanja nase vrste(hocu reci muzicarske sorte =)) )strogo smo zabranili distribuciju,razmenu i stavljanje za download midi fajlova!Eto ja mislim da je to jedan veliki razlog zasto na ovom portalu nema midi fajlova!Ali zato imamo prijateljske sajtove kao sto je midi matrix i kao sto vidis dole baner na dnu kad se udje na stranicu koji se bave time!Mislim da je objasnjenje bilo dovoljno jasno ;) |
Midi Fajl možeš stavit samo ako nekome treba da napravi ritam od tog fajla,a kad ga napravi mora ga stavit ovdje na download,ako ne napravi dobije BANanu.
|
...
Nema ni toga!!!Midi fajlovi mogu ici preko msn-a,emaila i tako dalje...
|
ok :-)
vazi drugovi..sve sam shvatio,,vrlo jasno.
hvala bogu znam da sviram.pa mi bas ne trebaju midi fajlovi. zavisi koji stil. ok. |
Citat:
|
Nisamo to ja izmislio, nego je to kolega KREŠO odavno rekao,ja samo ponavljam ono što sam čuo i vidio,a sad dal se neko slaže s tim dal toga ima ili ne,to je na njma.
Ja se slažem sa Krešom,i mislim da bi to bilo najbolje rješenje. |
1.Nisam dosla na forum da se prepucavam vec da se zabavim ukoliko je to moguce.
2.Forum jeste muzicki ali ne zalost kako sam do sada citala vecina clanova voli da se dokazuje u svom poslu,mislim na pametovanje a ne na korisne savete.Svi smo mi svesni koliko znamo i koliko mozemo...Kompleks vise vrednosti je ipak bolest! 3.Sa dosta clanova sam se dopisivala sto na chatu,sto na MSN,sto preko privatnih poruka i mogu da kazem javno da sam jako razocarana jer je Ljudska Glupost zaista ne unistiva. 4.Nadam se da nekog nisam uvredila ili povredila ovim virtualnim putem a ako jesam Izvinjenje Javno. 5.Ne znam samo zasto pojedini clanovi sa ovog foruma imaju potrebu da budu dobri sa svima a iza ledja pricaju razne gluposti i bljuvotine o tim istim osobama? Ocigledno nemaju posla da se zabave svojim zivotom pa guraju nos tamo gde im nije mesto! 6.Mene licno ne dotice nista sto neko napise o meni jer ako mi je bitno misljenje neke od osobe sa ovog foruma tezicu ka tome da razuverim tu istu osobu.U suprotnom mi je **** za takve nebitne ljude. 7.Nikada ne sudim o clanovima kakvi su i sta su dok ih live ne upoznam. Jedno je ovaj virtuelni svet u kome smo svi Ovakvi ili Onakvi a drugo je pogledati neku osobu u oci i reci sve sto mislimo. 8.Postujem svaki sajt na kome sam clan pa tako i ovaj i sada mi je zao sto sam zbog nekih opet ponavljam nebitnih osoba htela da odem sa yu-midija. 9.Pozdravljam meni drage kolege i nadam se da nisam prekrsila neko pravilo ovom porukom jer nikog licno nisam oslovila. |
....
Samo si jos trebala poimenicno da nabrojis mada ko,gde i kako i to je to ;)
|
Nema potrebe prepoznace se osobe same;)
|
...
I to sto kazes :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org