![]() |
pa i njegova je ciban ali je original 100% ima i plocicu sa brojem, al i on im'o problem sa kuglicama nije milanche rek'o zbog njega i poceo da radi taj posao....
|
Eto, dobro sam ja reko. Nemate pojma kako se štela kuglica u pisci. =))
Stavi feferon ili čili papričicu u šupak i da vidiš kakove sve tonove možeš potom proizvesti na njoj. Ma ima da sve flaše u birtiji popucaju od frekvencija :lol: |
Setio sam se ove teme...........=))
AL kako mala napreduje? |
...
hahaha
smrzla pisca zimsko doba.cekam proljece da kuglica odmrzne malo. neki los kvalitet si mi poturio. al mislim da ce bit nesto. obrazcici su se poboljsali i povecali (bozic,pecenje itd) a tebi puno ....... HVALA VOLIM TE KAKO SU TI KOD KUCE TI SI DOBAR DRUG (skontaces vec):p:p |
kao bivsi sudija preporucujem ti poularnu FOXERICU u srbiji kosta oko 1500din sto je nekih 15 i vise eur.
imaju resak zvuk kao sto cujes na tv-u . to su profesionalne. |
.....
a kavi su joj tasteri???:D
|
koliko ima RAM-a i kakva joj je kuglica da ne moramo opet da potezemo ceo forum zbog kuglice....
pozzzzzzzzzzzzz |
Ima ovih novih O.S. za kuglice ili najbolje da nabidzis USB i sve duvas digitalno...
|
s novim OS-om mozes i dvije kuglice unutra staviti, da vidis onda kako izlazi na ozvucenje:lol:
|
pa vi ste skroz odlepili, kakva je to budalestina, pa ta je instrument star ko biblija, najbolje skini detetu VST Original boju i nek svira u Cubase. Ovako dete moze da se umori i da padne u nesvesti posto puno kisloroda se gubi kad se svira u pisci.
eto mislim da sam pomogao i nadam se da si me razumeo dobronamerno pozdrav =)) =)) =)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org