![]() |
Mindjusa/Nausnica se moze odkloniti a tetovaza ne. Na djevojci kada vidim tetovazu odma mi je sve jasno i bjezim od takve na 1000 KM.
|
Citat:
Zamisli da ti je prvi bio G1000 ili g 800-najebao bi:lol: |
E bre Nislija sta da kazu frulasi sta bi oni istetovirali.Javi se privatno da caskamo tu sam ja u komsiluku.
|
Ljudi..?B-)
Zaboravili smo pirsing... E,-ovo sam licno dokazao... Ako startujete neku ribu,-a ima pirsing na jeziku.. Onda... -Znate sta treba s'njom raditi... Provereno... Znaci bio sam sa takvih sigurno 5-6... Sve su iste.. I sa svakom sam isto,-na isti nacin.. Te su jako zeljne... ;) |
Nisam ni za jedno ni za drugo(ni mindjusa ni tetovaza).
Ja sam da musko ili zensko izgleda cisto i prirodno,bez tih dodatnih stvarcica. Medjutim,ne mislim nista lose o ljudima koji su to uradili-to je njihov izbor,njihova zelja,pocesto mladalacki hir....itd.Vremena se strahovito mijenjaju.Evo imamo i legalne brakove istog spola.Cudo jedno.....:( |
ja znam pricu da je neki narkos otiso da se tetovira i reko liku kao"istetoviraj mi nesto sto niko nema",a ovaj mu istetovirao Wc solju sa sve cevku i vodokotlic...
I sva sreca pa je bila trajna tetovaza=)) |
Cist primer za Batu "Kako starim,-sve te vise volim"..
Dok je bio u pubertetu,-otisao je kod "tetovazicara".. I nije znao sta da istetovira,i izvadi iz torbe "biologija za 7. razred osnovne skole"... I ucili su tad lekcije,-sve one insekte,-itd.. I on uzme neke bube istetovira... Hahahaha.. Ziva istina... Zdr. Ima nas svakakvih.. |
Nije losa ideja,ali mene nesto bas ne privlaci.
|
Tetovazu nema sanse da cu ikad staviti, a mindjusu sam stavio pre jedno dve i po godine...
|
Tetovaze su ok!Samo umjereno i nesta normalno!!!Ako zelis istetovirati klavijaturu to je tvoja volja i ako se to tebi sviđa!!!Slobodno!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org