![]() |
Citat:
|
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!
|
Citat:
|
Ako si večeras gledao mogao si primjetiti da se mogu odigrati i produžetci gdje naravno Dule 008 slavi na kraju =D>
|
Bravo za Zvezdu...=D>
A i Novosadjani strpaše tri komada grobarima na JNA =)):lol: P.S. @ Burli...ništa lično Brate,al ko zna zna...:lol: |
Mrdja j... pa rastura:lol:
|
Što još više boli,sve Zvezdina deca...:lol:
...i dresovi crveno-beli...ijaaaaaoooooooooo...=)) Al nema veze,zato su u basketu extra,neka se manu fudbala,da se ne brukaju bzvz...:lol: ...šala mala,nemoj neko da se nadje uvredjenim ;) |
Ja od prvog dana i tvrdim da bih ja bolje vodio ekipu nego Plavi...
O dovođenju umornog, istrošenog i nespremnog Saše Ilića bi se tek dalo polemisati... Elem komšijama čestitam vjerovatnu duplu krunu uz nadu da će Dule poslije osvojenog turnira u Parizu preuzeti fudbalski klub...:D Dodato: Uh, zaboravih pitati kakva je ta ekipa Tamiš, ko igra za iste??? :p |
Ja sam Grobar u duši,ali svaka čast Zvezdi i Vojvodini.Od kad su u Partizanu otjerali Jokana,znao sam da nema napretka za Partizan.Sve najbolje i Delijama i Firmi,mada bih volio da ovi drugi slave u finalu kupa.J.B.G.ipak sam Grobar...
|
Citat:
Hoću ovako javno, sam sebi da poručim da više ne jedem g.ovna...:"> Šta mislite, koji je ljepši, mislim na gol, da ne bude zabune? :-" |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org