YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   LE ili TR ? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5338)

BasariStudios 25.07.2008 02:06

Pa o tome i pricam, za 90% ljudi TR i EXTREME su POTPUNO IDENTICNE masine,
taj isti set sa TR ili LE loadira u EXTREME i gotovo, tu nema nikakve razlike uopste.
Al kad bi se covek razumeo malo vise u sintova (nije vazno gde ih koristi) onda bi
ta razlika bila veca i od Juge.

blatusan 25.07.2008 07:26

Heheh...neznam sta da kazem!!! Poslusaj Nedima najbolje ti je reko! Poz, Alen!

Alix 25.07.2008 08:09

Citiram Nedima:"taj isti set sa TR ili LE loadira u EXTREME i gotovo, tu nema nikakve razlike uopste."

Drug sa pošttovanjem tu si malo skrenuo...Evo zašto..Ja i kolega Sinan smo kupili set od Ranketa koji je pravljen na Extremu...Kad smo ih naloadali prvo što smi opazili je DRASTIČNA razlika u soundu...Dakle na Classicu je zvučalo mnogo bolje nego na LE-ju...Druga stvar je da da ostale banke koje su imale boje (sve osim ABCD),NIJE IH BILO na LE-ju kao i tih boja (mada oba imaju 64MB RAM-a ali boja prosto nije bilo)...Dakle ima ipak tu više faktora po kojem isti set baš i NIJE isti ko što se čini na prvi pogled...Taj test je bio pravljen sa istim parametrima naštimano na mikseti i razlika je bila ogromna...Zbog toga je i odlučio da kupi Trinity al nema sad material za njega...Pozdrav!

BasariStudios 25.07.2008 11:34

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 44873)
Drug sa pošttovanjem tu si malo skrenuo...

A dali si stvarno toliko naivan da mislis stvarno JA to neznam???
Il si pogresno protumacio moj post...hajd da je neko drugi reko to...
bar od tih setova EXTREMA i TRa placam ciriju, vozim auto, zivim,
lecim se i sve ostalo...veruj mi da JA DOBRO ZNAM TO!

Alix 25.07.2008 12:28

Dobro stric,nemoj da se buniš...
Ode sad na Džumaj pa da se malo smirim a ti nemoj tako brzo da eksplodiraš...

BasariStudios 26.07.2008 11:57

Ti trebas kod Rukfasha i Dine u studio pod hitno...il kod Dzidzimilovica.

josipv 26.07.2008 12:05

Citat:

Originalno postovano od BasariStudios (Post 44953)
Ti trebas kod Rukfasha i Dine u studio pod hitno...il kod Dzidzimilovica.

Ma kod Izeta Nedime da ga ovaj malo preispita.........HA HA HAHA!!!

paragovo 26.07.2008 21:05

Da ne otvaram drugu temu gledam ovu seriju skoro svaki dan imam skinuo sam do 37 epizode da li ko zna koliko ih ima totalno.
Pozdrav

BasariStudios 26.07.2008 21:35

Ja mislim 40, 40ta je samo ponavljanje sve, kako oni razmisljaju o proslosti.

imiralem 26.07.2008 22:25

Nedim skroman kao i uvijek :) JA PA JA. Polako drug, znaju i ovi ljudi nesto. Pa ne sviraju oni gusle. Zar se mora imati oprema od nekoliko hiljada dolara da bi se nesto znalo o muzici. Ja nisam nikakav ekspert o klavijaturama ali zato znam dosta o pc-u pa mi je nebuloza da ce jedan set zvucati isto na razlicitim sintovima. To je malo smijesno. I samo da kazem da sam slusao TR prije neki dan kod rodjaka, super je masina, a LE sam imao i prodao jer kazem ne bavim se prof. Pozdrav svima i bez ljutnje i napadanja drugih :)

Trenutno vrijeme na Forumu 01:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org