YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ritmovi (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   imal ko jv ritmove za pa50 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5617)

Alix 21.08.2008 16:20

PSIHO---daj drug nemoj odmah momka napadati--MOGLO SE BOLJE ODRADITI...TO je njegova dobra volja da se potrudio pa stavio nešto da se posluša i vidi...Ajde da zaključimo ovu temu polako bez veze da se mučimo s njom...Jedni ovako,jedni onako...Nikuda ne idemo...

MilaN B.N.S 21.08.2008 16:31

@ Alix! Nikoga ne napadam ja! Niti zelim! To sto je on uradio,toga ima dosta u download sekciji,a ima mnooogo boljih snimaka. Mogao je dati linkove kao i GALA,ili stvarno nesto dobro ostaviti za slusanje! A tema je zakljucena.......Ako nemas para ne mozes da sviras JV,tako se ovde odavno tumaci!

Alix 21.08.2008 16:34

Ma dobro sad nećemo čije dobro zvuči a čije ne..kako ko svira neka tako i ostane...
Sa magarcom ne možeš da ideš na konjske utrke i tako isto PA50 i PA60 ne mogu da zvuče kao PA80 koji ima sempler...Dakle drug bez semplera ne možeš da postigneš JV sound mislim poslije ovolikih postova,pregovora i odgovora da si shvatio...Pozdrav!

MilaN B.N.S 21.08.2008 16:36

OK drug! :) Ali jasno je meni to odavno! Nemoj se brinuti! Ja samo kazem da masina moze posao da odradi,i sto se tice cene klavijature,i ostalog,super moze da izvuce! A to da li se on zapita kad stavlja nesto,ili ne.....To je njegova stvar,mislim,bezveze! Dobro,a ja cu sad ovom decku poslati pravi set "JUVE1941.SET" a ti decko posle izvesnog vremena reci da li je dobar!
Pozdrav pa sve najbolje,i u zdravlje!

krcmar 21.08.2008 16:47

Citat:

Originalno postovano od Psiho (Post 47284)
OK drug! :) Ali jasno je meni to odavno! Nemoj se brinuti! Ja samo kazem da masina moze posao da odradi,i sto se tice cene klavijature,i ostalog,super moze da izvuce! A to da li se on zapita kad stavlja nesto,ili ne.....To je njegova stvar,mislim,bezveze! Dobro,a ja cu sad ovom decku poslati pravi set "JUVE1941.SET" a ti decko posle izvesnog vremena reci da li je dobar!
Pozdrav pa sve najbolje,i u zdravlje!

Joj psiho legendo, nisam ja taj snimak stavio da pokazem da to dobro zvuci. Neko kako zvuci na pa 50. Nemam se ja sta zapitati, ti sad isprica ko da je to zadnje smece.

MilaN B.N.S 21.08.2008 17:43

@ Krcmar,nemas ti sta da ostavljas ovde da cuju ljudi kad su oni vec tu klavijaturu svirali i vidis da u ovoj temi svi znamo o cemu se radi nije mi jasno samo taj tvoj fazon kroz koji pises a ni ne znas sta pises.........Procitaj malo svoje postove,zapitaj se......Ali dobro,necemo praviti posla moderatorima.

krcmar 21.08.2008 17:52

Citat:

Originalno postovano od Psiho (Post 47292)
@ Krcmar,nemas ti sta da ostavljas ovde da cuju ljudi kad su oni vec tu klavijaturu svirali i vidis da u ovoj temi svi znamo o cemu se radi nije mi jasno samo taj tvoj fazon kroz koji pises a ni ne znas sta pises.........Procitaj malo svoje postove,zapitaj se......Ali dobro,necemo praviti posla moderatorima.

Ej majke mi ti si stvarno PSIHO, ali bolesnik. Sta tebe, da nekazem boli ku.... za to sto sam ja postavio. Ako ti nepase nemoj ni slusati. Ajde trazi doktora, bolje ti je to nego da zamjeras nesto 16-godisnjaku. sram te bilo! Moderatori, znam da sam sad malo precero, ali moro sam mu reci.

Vaxter 21.08.2008 17:59

Krcmar, smiri zivac...
Psiho, nastavish li da ovako provocirash sve od reda leti trajna banana...

al bundy 21.08.2008 18:16

.....

Sempler = Juzni Vjetar
No Sempler = obicni dasak vjetrica....povjetarac...

Sejox 21.08.2008 18:32

Sve ovdje sto sam procitao postujem.
Momak je pitao za ritmove za JU-VE stil i objasnjeno mu je kako ce to zvucati na njegovoj klavijaturi i taj PA50 ima svoj maksimum i ne moze bolje,da ga sredjuje neznam ti ko.
Medjutim,kroz ove postove se provlaci i rijec "ORIGINAL".To bi trebalo da znaci da ritmovi iz pjesama koje je svirao bend JU-VE zvuce identicno.
Ali,da ne bude zabune-sa semplerom,bez semplera i sa stotinu cuda jos,nikada jedan covjek na aranzeru ne moze zvucati kao bend koji je to odsvirao.Nikada....
Ja to jos nisam cuo nigdje.A zasto-e to znaju svi oni koji prave takve ritmove,i koji naravno znaju napamet kako koja pjesma i ritam zvuci.Vrlo kompleksna ritmicka sekcija,sa raznim zvukovima bubnja,cinela,sa raznim varijacijama bas gitare....itd.Tako da je neke stvari i nemoguce uraditi i napraviti.
Ima ovdje demo snimaka,koji su lijepo i vrlo kvalitetno uradjeni i koji cak
odlicno zvuce.E tu se moze pricati o pribliznom zvuku JU-VE,ali "originalan" kompletan sound u svemu-ne.To je i razumljivo iz vec gore navedenih razloga.
Ja iskreno i ne volim kad je sve original,kad se svira uzivo-ali neko voli....

Zato,momak,koji je postavio ovu temu treba da zna da ono sto je cuo i slusa na snimcima sa CD-a JU-VE,ne moze postici taman da ima sint u koji je ugradjen-TURBO SEMPLER.;) Naravno,ovo se odnosi na ORIGINAL sound u svim segmentima.

Ovo sam napisao,prije nego sto zakljucite temu-da ne ode u sirinu.A krenula je....

Pozdrav za sve,

Trenutno vrijeme na Forumu 08:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org