![]() |
2000 e,Kaze mi majstor da vredi mnogo vise ali je to sad tako zbog situacije.Mnogi prelaze na klaviature ,a i posla ima manje,pa se tesko prodaju.Kad sam kupovao moju organtone tad je 1500 dema bilo bogatstvo(i to za sklapanu u srbiji,nije losa ali je daleko ispod ove).A sad 2000e moze da se prikupi uz malo discipline za 2-3 meseca i eto instrument za ceo zivot.U Bg ima dosta posla za akusticnu muziku tako da vise zaradim na harmoniku nego na aranzera.Sve jedno radi se sve pa se nesto i nagrabulja.Bez obzira na cenu ovako nesto nisam mogao da ispustim.pozzzzz
|
Svaka cast!kao prvo neka ti zaradi puno para,i nemoj to prodavati takvo sta se ne prodaje...neka ti je sa srecom!!!!
|
Nek ti je sa srecom druze.I ja sam bivsi harmonikas i volio bih uzeti nesto za svoju dusu kad pozelim malo sjesti.Al trenutno nisam u mogucnosti da dam toliko za harmoniku.Ako ti naleti kakva dobra weltmaister supita javi mi.
|
Evo idem sa svirke Harmonika je mrak,al na pola svirke ode dirka,Nista strasno ali sam se namucio do kraja.Oce to kad ti se najvice svira onoo nesto zahebe.Sutra majstor.pozzz
|
'armonkica ko dukat!!! Do Bog da ti zaradis puno s njom i nek ti je sa srecom!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org