YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Servis klavijatura - uradi sam (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Tasteri-Mikroprekidaci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6103)

BoleroBend 15.08.2009 20:47

auu gokili druze moj...

gokili 15.08.2009 20:53

Sta auuuu?
Zar nisam upravu?:confused:

BoleroBend 15.08.2009 21:18

me ne to brate.
skupo je 1500 din po prekidacu za ruke koliko si mi uzimao, s obzirom da smo drugari.:(
i s obzirom da je prekidac 15din

gokili 15.08.2009 21:29

Otvori lepo korga skini prekidac vidi koji je tip nazovi Orbit u Ns i neka ti kazu koja je cena tog mikroprekidaca.:mad:
A da sam ti racunao gorivo i satnicu 800 din jos bi ti svirao na starim. I nije bilo 1500 nego 1000.

Sejox 15.08.2009 21:36

Drugari,pa zar nije najbolje da sjednete negdje uz kaficu,pivo....i lijepo
utvrdite cjenovnike vasih usluga.
I naravno,neka bude sve posteno-pa ko koga....;)

Offtopic je vec poodavno.

Pozdrav,

BoleroBend 15.08.2009 22:07

pa jesam rekao da cu ja uzeti mikro prek samo mi kazi gde, ti rece nema nigde to je tajna...pa mogao si bar za 500 jbg
a @sejo reci ti meni ko na ovom sajtu moze da skrece sa teme ko ne..
aj pa da znamo.
jeste onog momka na 3 strane zajeba*ali sto je napisao Vukoder, a ovde za 2 posta meni frka odma? i nije offtopic ni najmanje,jer pricao o mikroprek a ne o necemu drugom.

popizdeo sam sad i idem negde da se napijem momentalno! :mad:
zdravo svima

marco 15.08.2009 22:16

Ljudi, jednostavno. Ako umete da zamenite, i imate hrabrosti da sam prickat epo klavijaturama, ondato i radite. Serviseri po meni nemaju bas lak posao. Ja znam po mojoj klavijaturi. Da bi se doslo do jednog tastera kod ekrana, treba skinuti koliko se secam 3-4 ploci i poklopac. Treba za to dosta vremena, i zivaca. A i treba prckati i po klavijaturama od po nekoliko hiljada evra...
A za to sto kazes "Sto mi nisi rekao gde ima da se kupi prekidac..." pa kolega valjda i ta informacija nesto vredi....

Sejox 16.08.2009 01:17

@BoleroBend

Ti si izgleda bas neki osjetljiv momak.
U mom postu sam stavio "smajlic" i ne vidim razloga za neku posebnu reakciju.
A pitas me ko moze skretati sa teme-moze ko god hoce,i koliko mu moderatori to dozvole.I to bi bio odgovor....;)
Na temi "Vukoder" nisam napisao niti jedno slovo-moze se vidjeti.
Meni licno ne smeta-ali ako pogledas objektivno,pocela je privatna prepiska
koja se obicno radi preko PP,MSN-a ili cak telefona-jer ste iz istog grada
koliko sam shvatio.
Apsolutno nemam namjeru ulaziti u konflikt sa bilo kojim clanom foruma,a
samim tim ni s tobom.

A ako je to bio razlog da odes i da se "dobro napijes",onda ja mogu da
zakljucim da "ribu nije tesko u vodu natjerati".

Lagan mamurluk i u zdravlje,

Pozdrav,

BoleroBend 16.08.2009 12:23

izvinjavam se moderatoriiiii =))
-gokili je moj drugar i komsija, i naravno da cu mu i sledeci put nositi klav na servis ako ne daj boze zatreba. znate kako kazu, cist racun duga ljubav.
lepo, cena, odgovara, ne odgovara..el tako?
-@marco kolega mislim da informacija "gde ima da se kupi prekidac" ne vredi nista..u krajnjoj liniji ne vredi 20e
-najbolji serviser u novom sadu onaj Stok sa tellepa, kaze mi "ja ti menjam do 10kom za 30e", al meni ne treba 10kom, nego 1, tako da odem kod gokilia, eto.
@sejo pa posle 50 uzastopnih radnih subota mogu li ja jednu da se opustim..:D

Vule 16.08.2009 12:26

@ Bolero...vidi druže samo da se slučajno ne oklizneš pa posle opet moderatori da budu krivi...svaki deseti post ti otprilike ima veze sa temom...

A i na ovoj je sve već rečeno...i previše...Lock!!!

Trenutno vrijeme na Forumu 08:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org