YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Veliki transfer (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6319)

Alix 22.10.2008 12:22

###Sto li ga nema Nedim, nekako ova tema nije to to bez njega###

I meni čudno...Haj ga znaj koji đavo mu se muva sad po glavi...
Mora da traži ženu da se oženi,i vrjeme mu je...;)

Vule 23.10.2008 01:25

Citat:

Originalno postovano od Igorčina (Post 54362)
Rolandinjos, ne zameri, malo se šalimo...ja sam takođe rolandovac u duši, 11 godina sam svirao roland aranžere, ove godine prešao na Korg Pa1xpro, roland je roland, korg-korg, ja volim rolanda, mesecima pokušavam da iz Korga dobijem zvuk rolanda, ali ne ide. Pomirio sam se sa tim i vozim. Korg opasno radi nema šta, kad napucaš vrhunske semplove mnogo dobro radi. Ali, kad roland izbaci aranžer sa semplerom ODMAH , ali ODMAH ga uzimam. I nikad više ne prelazim na Korg. Definitivno je tako!!! Eto! ;)

Brate pa ne ličim ti ja valjda na nekoga ko se ljuti...:lol:

P.S. možeš izvući Roland sound iz njega...samo trebaš znati foru...;)

Darko88 23.10.2008 01:30

ozeni se da se i mi smirimo

shown 23.10.2008 05:01

rolandinjos reci foru da se ne patimo.svi uzimamo korga jer smo bivsi harmonikasi pa nam lezi desna ruka i dobre boje.ali fali ritam sekcija koja je cisti panj kod korga

Vule 23.10.2008 12:09

Fora je da mora da se radi za kljavom...da se pegla ton,sve da bude ujednačeno a ne svaki stil da zvuči za sebe...naravno dobar izbor semplova...pa kad se to odradi ide "šlag na tortu",a to je ekvilajzer...master,kod pa2...

Gomilu ovih "namenskih" ritmova treba ponovo "prekucati",izmeniti udarce,neke obrisati a neke dodati...samo jedna "zvečka" više menja skroz ton bubnja,bas takodje,malo duži ton i bas "mulja"...ko ima živaca da se s time zajebava neće imati problem da mu kljava zazvuči...

milanceshow 23.10.2008 13:47

Citat:

Originalno postovano od shown (Post 54480)
Svi uzimamo korga jer smo bivsi harmonikasi pa nam lezi desna ruka i dobre boje.ali fali ritam sekcija koja je cisti panj kod korga

Rekao si jednu veliku istinu...........

Vule 23.10.2008 13:47

1 Privitaka
P.S. evo još jednog od mogućih rešenja kako će bubanj da vam zvuči....:D

milanceshow 23.10.2008 14:01

To je sasvim normalno............:D
Ako imas krila onda mozes da letis!!!!!!!!;)

krcmar 23.10.2008 14:34

Eh rolandinjos, jes ti mozda direktor neke firme? heheh

Igorčina 23.10.2008 14:45

Lepa fotka, opasna kombinacija. Ja čekam sve tri sprave u jednoj, malo mi je kabasto za tezgu sve to, pa stalak, 20kg kablova itd...a tek torbe i koferi....uh.:rolleyes: Ipak Roland preovladava!!! To znači da ROLAND treba da se uzme u pamet i vidi šta mu fali sa KORG-a, to sve lepo upakuje u kućište poput pa2xpro i to je kraj svim aranžerima!!! Može da se nazove ROLAND MILENIUM full arranger workstation. hehehe.

Trenutno vrijeme na Forumu 05:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org