![]() |
Prodao m3 a ostavio extreme... pozdrav
|
GALEB---čisti primjer kako čovjek realno reaguje i zna koja mu bolje odgovara...
|
Niko od vas ovdje nije objektivan a niti je moguce bit objektivan na ovakve teme.
Masina moze biti bolje u necijim ocima samo zato sto je on voli il zato sto je navikao a ne iz drugih razloga. Za mene licno M3 je bolji za neke stvari i mogu postici vise. Koliko poznajem kolegu Josipa i za njega mislim da je M3 bolje al ipak zavisi. M3 je bolji jedino ako covek zna sta radi i sam radi, ako to nije slucaj i ako je slucaj samo uzeti stvari od EXTREME i prebaciti u M3 onda M3 nikako, glupo je. |
Dajem glas za EXTREME!
|
ma ja bih onda uzeo KURZWEIL-a=))=))=))=))
|
Kad pređeš na noviji sint,napravio si korak naprijed.
Uvališ se u (ne)male problemčiće,ali ipak napreduješ. |
Opet Dilema!!!
Upravo sam dobio ponudu za zamjenu M3 za Extreme-a,e sad nisam pametan sta da radim dali da zamjenim ili ne,znam da bi imao dva Extrema ali naravno jednog bi prodao,e sad cijena novog M3 je kolko i polovnog Extrema,barem tu kod nas i jako su trazeni,tako da mislim da bi prije rijesio extreme nego M3!!!
Sta bi vi uradili? |
Mene je Extreme izašo (nov nekorišten) skupa sa MOSS preko 2000eur a nov M3 je 1900eur...
E sad polovan M3 je 1700eur,a Extreme 1400-1500...Dakle cjena M3 će u idućoj godini sigurno da padne niže,dok je Extreme klaviatura iz 2004-te godine a cjenu drži konstantno...Moja investicija u Extreme nije bila tek tako,jel znam da bih na M3 popušio a na Extreme bi osto na istom...Doduše ruku na srce,meni brate Extreme odradi sve što mi treba,dok M3 toga nebi mogo...A šta napraviti u tvom primjeru----Vala koliko vidim imaš veće probleme nego što sam ih ja imo...Al nadam se da ćeš se pametno odlučiti,pa šta god to bilo,Pozdrav drug! |
Hebote sto su cijene kod vas nabrijane,pa kod nas novi M3 je 1450eur.a Extreme 1300-1400!NEznam sta cu al mislim da cu zamjenit,volio bih cuti jos par misljenja.....
|
Ja bih uzeo triton extreme.
Razlozi su sto je extreme mnogo lepsi a meni je to bitno,drzi solidnu cenu cenu, ima materijala tj. manje ces utrositi vremena za sredjivanje. Sve u svemu nudi sve sto treba za jednu svirku uzivo. |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org