YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Sta je ovim hteo pisac da kaze (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6498)

romario 03.11.2008 09:07

Citat:

Originalno postovano od coke357 (Post 56023)
ivan tr
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 06.02.2008
poz

--------------------------------------------------------------------------------

Pozdrav kolega. Imao sam do nedavno tyros 2. I siguran sam da ovaj program sto ja imam za nju nema niko u srbiji i sire. Imam oko 1000 ritmova, sto namenskih a i standardnih. Imam samo oko 50 ritmova samo trubackih. Takodje namenskih za JV. I jos mnogo toga. Dosta ritmova je odrafjeno sa original figurom basa kroz pesmu. Mislim da je ovo savrseno. I siguran sam da ovo nema niko. Znaci samo ja imam to i jos jedan covek u Srbiji sa kojim saradjujem. Taj program dosad niko, nije prodat jer je zasticen licencom. Sve je ovo lepo sto vi ovde ostavljate, mislim na demo snimke, ali veruj mi da je to smesno u odnosu na ono sto je bilo u mojoj klavijaturi. Ja sam je prodao pre nedelju dana ali bez programa. Veliki pozdrav!

Imam i ja tyros2.I nekih 1500 ritmova kakve još niste čuli.
Radi se o vrhunskim stvarima rađenim u studiju ćumurana.nešto napravljeno baš za tyros-a.Imam samo ja, i u studiju....dakle, nešto što bi vrijedilo jako puno da se smije prodavati...Ali bez šifre uz set,izgara matična na jamahi...

Isti takav set imam i za Pa800.Već pet godina.Ali nisam smio to spominjati sve ovo vrijeme.Tako mi je rečeno kad sam kupio set.Da ne pričam o tome pet godina i da ga ne koristim tri godine u javnosti...

Dr.Abdul Ihmet 03.11.2008 09:56

Neki ko da rade za drzavnu bezbednost.....cccc

jeftabgd 03.11.2008 10:47

Ljudi,najverovatnije je Ivan,nas mladi kolega,mozda pomalo neiskusan kupio ili dobio te setove i naravno da je taj neko ko mu je to dao prezentovao kao formulu za pravljenje nuklearne bombe.Znaci,apsolutno unikatno,jedinstveno,licencirano isl.Ko se zainteresuje za materiju(ritmovi za Yamahu)i potrosi dva sata na internet i telefoniranje saznace i ko i kako pravi te ritmove.Imena necemo pominjati da ne reklamiramo ljude za dzabe a nesto od toga je dobro,nesto ne valja ni pisljiva boba a nesto je vrh-vrhova.U svakom slucaju ovo mi lici na onu narodnu 'tresla se gora,rodio se mis'.Mali savet za kolege:kad pomislite da nesto imate samo vi i niko drugi,budite sigurni da u tom trenutku to isto imaju bar jos 100 ljudi.;)

tranzit 03.11.2008 11:18

Citat:

Originalno postovano od imported_romario (Post 56110)
bez šifre uz set,izgara matična na jamahi

Hahahahaha ovo je vrh.

CRNI GALEB 03.11.2008 12:04

Ovde nista ni sa cim :confused::confused:. Ne trebaju se stavljati privatne poruke, a ako kolega zeli moze da stavi taj program u downloads tako bi svi mogli imati taj program. Tek onda nam nebi sve ovo zvucalo smjesno =))=)), Pozdrav

Vaxter 03.11.2008 13:24

Bash tako!
Zato je ove teme dosta! :)
Lokot! :)

Trenutno vrijeme na Forumu 10:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org